Koit ja Kaia Foto: instagram.com/koittoomeofficial
Inimesed
23. november 2018, 22:00

Kaia Triisa abieluettepanekust: see oli peaaegu nagu filmis! (10)

Muusik Koit Toome palus kuu aega tagasi Dubais reisil olles oma pikaaegse elukaaslase Kaia Triisa kätt. Saates "Nädalalõpp Kanal 2-ga" paljastas paarike pisut ka ettepaneku tagamaid. 

Ettepaneku tegi Koit Kaiale Dubais mere kohal asuvas restoranis, vaatega Burj Al Arab hotellile. 

Saatejuhid juhtisid tähelepanu, et Koit on aastaid rääkinud, et abiellumine pole tema jaoks. "Ma olen seda juttu 11 aastat kuulnud," muigas Kaia. "Ma kaks päeva ei söönud, maganud, mõtlesin, kuidas see asi käib, sest seda ju koolis ei õpetatud," rääkis Koit, et närveeris ikka korralikult. Mees mõtles tükk aega, kuhu restorani minnes sõrmus peita, sest ta arvas, et Kaia näeb seda kindlasti kohe.

"Ainus koht, mille ma suutsin välja mõelda, oli pükste tagatasku. Tulen restoranis laua juurde ja see, kes meie lauaga tegeles, tõmbas tooli välja, et palun istuge. Siis ma mõtlesin küll, et istun selle laiaks," naeris Koit. "Kuidagi imelik moment oli."

Teet Margna meenutas, kuidas tema palus oma abikaasa kätt kodus teleka ees diivanil. "Mul läks õnnelikumalt, kui Teedu abikaasal. Mul oli nagu filmis ikka peaaegu." Kaia rääkis, et nad olid Koiduga 11 aasta jooksul teist korda ilma lasteta reisil (Koidul ja Kaial on poeg ja tütar - toim.). "Ma arvan, et ma olen nagu Vene ment, ilma halvata, tal pole minu eest võimalik sellist asja varjata," rääkis Kaia, mispeale Koit ütles, et naine magab ka üks silm lahti. "Ta ikka väidab, et oli kaks päeva täiesti stressis. Minule tuli see [ettepanek] nagu välk selgest taevast," paljastas Kaia. "Kaia oli täiesti šokis," sõnas Koit. 

Seda, kas Koit ka ühele põlvele laskus ja kuidas ettepanek täpselt käis, paarike siiski ei avaldanud. Koit paljastas ka, et tema on Kaiale juba ammu rääkinud et tahaks ka kolmandat last, kuid Kaia pole sama meelt olnud. "Kui ta selle sõrmuse sai, siis ta pärast hüppas nagu väike tüdruk, et nüüd ma võin selle kolmanda lapse ka saada," naeris Koit. 

Koit ja Kaia andsid mõlemad suursündmusest teada oma sotsiaalmeediakontodel. Kaial ja Koidul on kaks last - 2008. aastal sündinud Rebecca ning mullu ilmavalgust näinud Richard.

Koidult ja Kaialt on aastate jooksul korduvalt uuritud, et millal nad siis abielluvad. "Ma olen oma karjääri jooksul esinenud väga ilusates ja meeldejäävates pulmades. Kaia teeb ju ka kogu aeg pruudimeike ja näeb neid asju seestpoolt. See on võib-olla see tüüpiline asi, et kui sa oled helimees, siis sul ei ole autos stereot, kui muusik, ei kuula sa vabal ajal muusikat ja kui oled mingi asja sees, siis sa ise ei oska seda hinnata… Võib-olla on see minu kiiks, aga mul kuidagi ei ole usku sellesse asja. Erinevate inimeste jaoks sobivad erinevad asjad. Lõppude lõpuks ju paber ei loe midagi ja meil on kõik lapsed…" ütles Koit mullu Kroonikale antud intervjuus.

Mees ütles siis, et neil kõik niimoodi toimib. "Ma ei ole abielluja tüüp, midagi ei ole öelda."

Koit ja Kaia tutvusid Kaia sõbranna Margit Hakomaa lahutuspeol, kus Kaia oli külaline ja Koit oli tellitud esinema. See toimus aastal 2007. "Ja tänu tema peole lahkusime sealt Koiduga koos ning siiani astume ühist rada. Aga jah, mina olen ju pruutpaari, kui ma pruudile meiki teen, isiklikus tsoonis. Ja mis seal salata, vahel avastan end mõtlemas – vaadates neid kaht inimest –, et ei usu sellesse. Ja läheb aastake mööda… ja juba puhuvadki uued tuuled."