Tommy Cash avaldas täna keskpäeval uue videosingli "X-Ray".Foto: Kertin Vasser
Saund
22. november 2018, 12:03

KUULA JA VAATA! Šokiräppar Tommy Cash üllitas uue singli ja pöörase video

Maailmas laineid lööv räpisuperstaar Tommy Cash, keda nimetatakse hellitavalt isegi Kanye Eastiks, avaldas täna oma uhiuue videosingli “X-Ray”. Ka selles loos nihutab Tommy kõiki mõeldavaid piire, astudes taas sammukese edasi oma senisest loomingust. Laul on pärit tema peagi ilmuvalt ja kauaoodatud albumilt “¥€$”, mis ilmub 30. novembril.

Loo kaasrežissöörid on Tommy ja Anna-Lisa Himma, kellest viimane on ühtlasi video stilist ja produktsiooni disainer. Lugu, mille on produtseerinud PC Musicu koostööpartner Danny L Harle, toob Tommy publikuni tempoka ja metsikuna. Siin on nii 1990ndate aastate trance’i ja reivi mõjusid kui ka hingekriipivaid popielemente. Singlis on kuulda ka vene keelt ning osati meenutab uus singel kuulsat meemilugu "Tri poloski".

Albumi “¥€$” eklektilisse produktsiooni on andnud panuse sellised žanripiire nihutavad artistid nagu Boys Noize, Amnesia Scanner, A. G. Cook ja Danny L Harle. Viimase 12 kuu jooksul on Tommy austajaskond tormiliselt kasvanud. Lisaks tormilisele festivali hooajale, mille jooksul esines Tommy enam kui 15 riigis, ta oli ka stiilipiibli Antidote kaanenägu, Rick Oweni SS19 šõu avaesineja ning esines ka Charli XCX-iga tolle Pop 2 tuuril.

Tommyt saab Eestis näha ainult 29ndal detsembril Saku Suurhallis, mil tuleb esmaesitlusele uus album. Peale suurt albumi esitluskontserti Tallinnas jätkab Tommy enam kui 2 kuud vältava tuuriga Euroopas ja Venemaal.