Sarah Jessica Parker ja Chris Noth Carrie ja Mr Bigina. Foto: TopFoto/Scanpix
Film
22. november 2018, 11:01

Produtsendid kavatsesid filmis „Seks ja linn 3“ tappa armastatud tegelaskuju

Vikatimees pidanuks kauaoodatud mängufilmis "Seks ja linn 3" oma rolli mängima, kuid algne plaan polnud sugugi mitte saaga enese surm.

W Magazine'i teatel olid produtsendid otsustanud, et 94osalise telesarja ja kahe mängufilmi järel jääb üle vaid üks süžeepööre: Carrie (Sarah Jessica Parker) eluarmastus Mr Big (Chris Noth) peab surema. James Andrew Milleri podcast'i "Origins" andmeil kinnitas mitu Hollywoodi allikat, et Mr Big (ristinimega John James Preston) pidanuks filmi algupoole hinge heitma - tõenäoliselt duši all infarkti saades.

Noth ise oli Hollywood Reporteri teatel sellise käänakuga nõus. Ta tunnistas podcast'is, et "Seksi ja linna" sari oli talle küll meeltmööda, kuid mängufilmide imalus mitte - ennekõike romantiline abieluettepanek Carrie hiiglaslikus kingavaramus. "Vastik!" oli Nothi kommentaar.

Noth oli enda sõnul kuulnud, et kolmanda mängufilmi stsenaarium on suurepärane. Paraku kujunes "Seks ja linn 3-le" hukatuslikuks Samantha osatäitja Kim Cattralli vastuseis - näitlejanna, kes enda väitel oli aastaid pidanud kannatama Parkeri kiusu, keeldus filmis osalemast.