Mareli MiniuttiFoto: Kuvatõmmis
Inimesed
21. november 2018, 13:07

Kes on välispressis üleöö kuulsaks saanud Võru tüdruk Mareli Miniutti? (7)

Nimi Mareli Miniutti oli veel paar päeva tagasi enamikele eestlastele täiesti tundmatu, kuid praegu figureerib see paljude maailmakuulsate uudisteportaalides. Põhjuseks see, et naine süüdistab pornostaar Stormy Danielsi advokaati Michael Avenattit koduvägivallas. Kes Mareli Miniutti on?

Mareli on pärit Võrust ja gümnaasiumis õppides uuris ta, miks inimesed välismaale lähevad. Mareli uuris koolitöö raames oma lennukaaslaste soovi siirduda välismaale ja sai teada, et 80 protsendil õpilastest on mõni lähedane välismaale tööle asunud ja Eesti tolmu jalgelt pühkida soovib pea iga teine küsitletu. Vastanutest 43,3% soovis Eestist lahkuda. 

Neiu Instagrami kontol on ligi 10 000 jälgijat. Enne skandaali puhkemist oli see avalik, kuid nüüdseks suletud. Samuti on eestlanna kustutanud oma kontolt väga palju pilte, mida enne oli 2000 ringis. 

Pärast gümnaasiumi lõppu läks Mareli Hollywoodi õnne otsima ning ta on kaasa teinud mitmetes filmides, näiteks linateostes "Oceani 8", "Chuck", "Forgetting Sandy Glass" ja "How to Be Single". Sel aastal lõi ta kaasa filmides "Saragasso" ja "Crypto", mis veel ekraanidele jõudnud pole. 

Ta on kaasa teinud ka lühifilmis "The Go Girls".

Mareli on abielus Michael Miniuttiga. Mees ütles CNN-ile, et nad läksid mullu jaanuaris lahku ja naine kolis Californiasse. 

Kohtudokumentide andmetel on Miniutti ja Avenatti kohtamas käinud alates 2017. aasta oktoobrist. Selle aasta jaanuaris kolisid nad kokku ning nende suhe lõppes päeval, kui mees väidetavalt naist ründas.