Foto: Twitter.com/Stauffy
Inimesed
21. november 2018, 13:02

RÄME PEKS JA VEREST TILKUV NÄGU: uus hobi läks filmistaarile kalliks maksma

Õudusfilmisaagast "Karje" tuntud David Arquette kosub haiglas eriti jõhkral wrestling'umatšil saadud vigastustest.

Internetis levisid võikad fotod ja videod 47aastase näitleja verisest näost ning tümitada saamisest Nick Gage'i nimelise mehemüraka käest. Klobimisel läksid lisaks rusikatele käiku ka madjakad.

Arquette, kel on eksabikaasa Courtney Coxiga teismeline tütar ja uuest abielust kaks poega, avaldas Twitteris postituse, selgitamaks oma vigastusi.

"Tahtsin sellest üritusest lagedale ilmunud fotode ja videote teemal sõna võtta, kuna sellist maadlust te televisioonis ei näe. Teadsin, et see on vägivaldne ja verepotentsiaaliga, aga ma tõesti ei mõistnud, millest ma tegelikult osa hakkan saama. Kuid selle eest, et ma säärasesse olukorda sattusin, vastutan ainult mina ise."

Arquette'i sõnul on wrestling tema kirg. "Olen viimased kuus kuud treeninud ja indie-matšidel osalenud." Vigastada saamist nimetab David kogenematuse süüks. Ta kinnitab, et ei kavatse enam säärastel võistlustel osaleda, ning palub vabandust kutselistelt maadlejatelt võimaliku negatiivse tähelepanu eest, mis tema juhtumiga on kaasnenud. Maadlusega kavatseb Arquette näitleja- ja produtsenditöö kõrvalt siiski edasi tegelda.