Uku SuvisteFoto: Kuvatõmmis (Youtube/Голос/The Voice Russia)
Tele
21. november 2018, 10:04

VIDEO | Uku Suviste laulusaates „The Voice“: vene rahvuse südame võitmiseks kulub aega (24)

Laulja ja laulukirjutaja Uku Suviste, kes võistleb Venemaa talendisaates "Voice of Russia" seitsmendas hooajas ning on jõudnud 48 parima laulja sekka käis külas saates "Ringvaade".

36aastane laulja valgustas, et käis Venemaa lauluvõistlusel ka eelmisel aastal, kuid siis õnn ei naeratanud.

"Voice of Russia" saate formaat näeb välja selline, et registreerimisel saatesse tuleb saata ka materjalid. Selle põhjal saab kandidaat eellaulmisele. Umbes 13 000 sooviavaldusest valitakse välja umbes 100 inimeste, kes saavad saatesse. 

Hooaeg, mida juhib saatejuht Dmitri Nagiev, startis 12. oktoobril. Uku Suviste pääses võistlustulle Ed Sheerani looga "Perfect".

 

Tänavused žüriiliikmed on Venemaa räppar basta, laulja Ani Lorak, muusik ja laulukirjutaja Sergei Shnurov ja ukrainlasest helilooja Konstantin Meladze. Saate formaat näeb ette, et edasipääsenud võistleja saab valida endale tiimi, kellega edasi toimetatakse. Uku Suviste valis endale Ani Loraki tiimi, kuigi teda soovis oma meeskonda ka Sergei Shnurov.

Uku rääkis, et on Lorakit kuulnud varem palju laulmas. "Artistina pead sa ennast mugavalt tundma. Produtsent ja juhendaja otsustab esimesed kolm-neli vooru, keda ta laseb edasi järgmisesse saatesse ja keda ta saadab edasi. Väga oluline on jätta hea mulje."

 

Laulja rääkis, et vene keeles püüab ta ikka rääkida. "Üks-ühele inimestega suheldes saab juba hakkama, aga tele-eetris ei taha eksida erinevate käänetega, mida ma kindlasti teinud olen. Ja venelastele meeldib naerda," muigas Suviste. "Nad ei tee seda paha pärast, kui ma midagi ütlen. Aga asi liigub ainult paremuse poole," usub Suviste. 

Saade, mis on eetris reede õhtuti vaadatuimal ajal, on vaatajaid 24 miljonit. Tänaval eestlast veel ära ei tunta. "Vene rahvuse südame võitmiseks kulub rohkem aega." 

Vaata täispikka intervjuud siin: