"Seksi ja linna" näitlejannad Kristin Davis (vasakul) ja Cynthia Nixon 2010. aastal Tokyos mängufilmi "Seks ja linn 2" esilinastusel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. november 2018, 12:00

„Seksi ja linna“ näitlejanna pihtimus: „Olin alkohoolik.“

Kuna Kristin Davis on tuntud "Seksi ja linna" ontliku Charlotte'ina, ei mahu tema fännidele kuidagi pähe, et näitlejanna võis kunagi olla alkohoolik. Kuid nii see oli.

Davis (53) tunnistas hiljutises podcast'is "Origins With James Andrew Miller", et on aastaid alkoholismiga võidelnud ning poleks ilmselt ilma "Seksi ja linnata" ellu jäänud. "Olen sõltlane. Praegusel hetkel olen alkohoolik, kes on viinaveast jagu saanud."

Pummeldamist alustas Kristin juba noores seas, vahendab Metro. "Ma ei uskunud, et 30. eluaastani välja vean. Mulle oli kõige tähtsam oma meelte nüristamine."

Teletäht nendib, et õnneks hakkas ta varakult jooma ning ka lõpetas varakult, enne karjääri tegemist. "Kuna noorena oli mu armastus näitlemise vastu nii suur, oli mul ikkagi midagi, mis oli mulle joomisest tähtsam."

33aastasena sai Kristin rolli "Seksis ja linnas". Enne seda oli ta üles astunud "Melrose Place'is" ja "Seinfeldis". "Alkohol vabastas mind," rääkis ta juba 2008. aastal. "Olin väga uje ega osanud oma kestast välja tulla. Jõin samal põhjusel, mis ma näitlemist armastasin. Tahtsin midagi tunda ja end väljendada ja olla vaba. Aga loomu poolest ma selline ei ole."