Paris ja Chris 2017. aasta mais. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. november 2018, 09:36

LÄBI! Seltskonnastaar Paris Hilton katkestas kihluse

Just Jaredi klatšiblogi andmeil on Paris Hilton katkestanud kihluse näitleja Chris Zylkaga ("The Leftovers"). See oli seltskonnakuulsusele juba kolmas kihlus.

Just Jared paljastas pommuudise esmaspäeval. "Nad läksid sel kuul lahku ja katkestasid kihluse," teab 37aastase reality-tähe ("Lihtne elu") Hiltoni lähiringlane. "Nende suhe hakkas umbes kahe ühise aasta järel viltu vedama."

Just Jaredi informaatori andmeil kavatseb Paris edaspidi keskenduda oma brändile - teha DJ-tööd ja anda välja parfüüme. Chris (33) naaseb näitlemise ja kunsti juurde. 

Ajakiri People lisas, et paarikese sõpru lahkuminek ei üllata - kõik olevat tundnud, et pulmadeni asi nagunii ei jõua, ehkki Chris libistas oma kuulsa kallima sõrme kaks miljonit dollarit maksva kihlasõrmuse. "Nad lükkasid 11. novembriks plaanitud pulmad edasi, ilma et oleks uut kuupäeva teatanud."

People'i allika väitel tahtis Paris, maksku mis maksab, pulmi pidada, kuna tema õde Nicky ja vend Barron olid kumbki abiellunud. "Aga abielus olemise üle ta ei mõelnud."

Paris oli aastatel 2002-2003 kihlatud modell Jason Shaw'ga. Ta pidi abielluma ka 2005. aastal - sedapuhku Paris Kasidokostas Latsisega.