Kuninglik paar abiellus 2011. aasta aprillis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
19. november 2018, 14:30

RAAMAT: prints William jättis Kate Middletoni maha ja too jõi end täis (8)

Värske raamatu andmeil läksid prints William ja hertsoginna Catherine tegelikult enne kihlust kaks korda lahku. Kate Middletonina tuntud Catherine'ile oli see väga valus hoop.

2011. aastast abielus oleval paaril on kolm last. Nende õnn õitseb. Kuid aastaid tagasi polnud printsi ja Kate'i suhted sugugi pilvitud. On teada, et nad läksid 2007. aasta lahku. Kuid nüüd väidab uus raamat "The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became a Future Queen" ("Cambridge'i hertsoginna: kuidas Kate Middletonist sai tulevane kuninganna"), et William hülgas oma sõbratari esmakordselt juba 2004. aastal, tudengipaarina. Prints teatanud oma kallimale suvevaheajal, et vajab hingamisruumi, vahendab Ilta-Sanomat.

Raamatu andmeil sõitis prints oma parima sõbra Guy Pelloga reisile. Pello on nüüdsel ajal tema kolmanda lapse, prints Louis' ristiisa. Kate jäi üksi kodumaale peigmeest tagasi ootama. Raamatu väitel palkas Pello enda ja printsi teenistusse üksnes naisalluvaid. Kui Kate kuulis, millist elu noormehed elavad, vajus ta masendusse.

Kord olevat Kate end lähiringis veinist purju joonud ja arutlenud, kas ta tohiks Williamile SMSi saata või helistada. "Ta ütles, et on väga kurb ja et ta igatseb Williamit. Aga pärast seda õhtut ta sellest enam ei rääkinud," kommenteerib lähiring.

William naasis siiski oma sõbratari juurde. 2006. aasta talveks olid nad kurameerinud neli aastat ja Briti üldsus ootas pikisilmi kihlusuudist. Kuid printsi nähti mitu korda seltskonnas võõraste näitsikutega amelemas. Kate'il sai mõõt täis ja kevadel 2007 läksid nad lahku - väidetavalt Kate'i otsusel. Õnneks jäi arm siiski püsima ja 2010. aastal teatas kuninglik noorpaar kihlusest.