Foto: pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
19. november 2018, 13:32

Selgeltnägijad ennustasid valitsuse raskeid aegu ette, ent kukkumist pole oodata (4)

Läinud aasta viimasel päeval oli TV3 eetris saade “Mida toob aasta 2018”, kus ennustasid astroloogid-selgeltnägijad muu hulgas ka sündmusi poliitmaastikul.

Mitmed neist nägid ette, et ärevad ajad tulevad nii erakondadel kui ka valitsusjuhil. Ilona Kaldre ütles toona, et kuni 2019. riigikogu valimisteni säilitab Ratas oma positsiooni, kuigi on pidevalt kriitika all.

Seda on vähemalt seni ka sündmused näidanud. Hiljuti on ju tolmu üles keerutanud ÜRO rändepakt, millega liitumise küsimus on valitsuserakonnad suisa arvukate kriisikoosolekuteni viinud.

Selgeltnägijate hinnangul ei tähenda see tingimata veel valitsuse lõppu. Astroloog Villu Põldma vaatles enne aastavahetust planeete ja tõdes, et valitsus vahetuma ei hakka – planeedid ei luba. Kuigi raskeid hetki pidi tulema ja mitmeid: “Aasta lõpul tuleb Jüri Ratasel probleeme. Rünnakutest ta ei pääse, aga ometi Keskerakonna võim jääb püsima. Sotside ja Ossinovski parteil tekib probleeme märtsis ja detsembris. IRL-i raskemad ajad on möödas,” ennustas ta toona.