Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
19. november 2018, 12:30

Meghani poolõde haub kuningliku beebi sünniks kurja plaani

Samantha Markle kavatseb varjutada oma poolõe ja prints Harry lapse sünni, avaldades raamatu, mis paljastab hertsoginna Meghani kõik valed.

53aastane Samantha plaanib Daily Maili teatel välja anda raamatu "The Shadows of the Duchess" ("Hertsoginna varjud") ning sihib selle ilmumise aprilli või maisse. Just siis peaks ilmale tulema Meghani ja printsi esiklaps.

Samantha on oma memuaaridest varemgi rääkinud. Algselt pidi raamat kandma pealkirja "The Diary of Princess Pushy's Sister" ("Printsess Punnitaja õe päevik"). Nüüd aga väidab hertsoginna poolõde, et on oma kirjutist täiendanud ega kavatse Meghani tõelise pale kirjeldamisel end tagasi hoida. "Maailm ei tea kogu tõde Meghani kohta." 

Samantha Markle, kes põeb hulgiskleroosi ning kasutab seetõttu ratastooli, on Meghanit korduvalt kritiseerinud ja anunud, et ta soojendaks üles suhted nende ühise isa Thomas Markle'iga. Ka 74aastane papa Markle on avalikult ahastanud, et Meghan ei taha temast enam kuuldagi ning et ta ei pruugi oma lapselapsega eales kohtuda.