DISTURBED Foto: Promo
Inimesed
19. november 2018, 10:16

10 miljonit albumit müünud DISTURBED tuleb Eestisse! (2)

Järgmise aasta 10. juunil annab Kultuurikatlas kontserdi hetke üks maailma viimase kümnendi kuumemaid metalbände - Disturbed. Vokalist David Draimani omapärase vokaali järgi tuntud Disturbed on üle maailma müünud rohkem kui 10 miljonit albumit ning bändi varamusse kuuluvad muuhulgas hitid "Down with the Sickness", "Stupify", "Prayer", "Inside the Fire".

Bänd saabub Tallinnasse tuuri "Evolution" raames ning tegemist on ainsa showga Balti riikides. Piiratud arv pileteid kontserdile tulevad üheaegselt müügile Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes reedel 23. novembril kell 10.00. Müügile tuleb vaid 1500 piletit.

Kaasakiskuvad riffid, äratuntavalt omapärane vokaal ja mässumeelne lüürika on kõik, mis iseloomustab Disturbedi loomingut. Bänd ilmus komeedina muusikaskenele 2000. aastate alguses albumiga "The Sickness", mis juba ainuüksi USA-s müüs rohkem kui 5 miljonit koopiat. Albumilt pärinevad lood "Stupify",  "Down with the Sickness" ja "Voices" püsisid raadiote mängukavades pikka aega. Disturbed pälvis suure tähelepanu, kuna lisas metalmuusikasse modernset elektroonilist kõla.

 
 

Tänaseks on bänd välja andnud 7 täispikka albumit, millest neli on debüteerinud Billboard 200 tabelis kohal number 1. Viimane album "Evolution" nägi ilmavalgust tänavu 19. oktoobril.

Disturbed´i koosseisu kuuluvad laulja David Draiman, kitarrist Dan Donegan, bassimängija John Moyer ja trummar Mike Wengren.