Verne Troyer 2009. aastal filmi "Doktor Parnassuse imaginaarium" linastusel. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
19. november 2018, 10:10

Mini-Me Verne Troyeri omaksed said haua tagant šokiuudise

"Austin Powersi" komöödiates Mini-Med mänginud Verne Troyer (49) suri aprillis alkoholimürgituse tagajärjel. Omastele jättis ta südamevalu, kuid ka hiiglaslikud võlad.

Ameerika ajakirjanduse andmeil teenis Troyer karjääri jooksul ümberarvutatult üle nelja miljoni euro. Surres oli tal sellest alles vaid 138 000, mille pärivad tema vanemad Reuben ja Marie, vahendab Ilta-Sanomat. 

TMZ.comi andmeil on aga vanemad saanud Verne'i surma järel kopsakaid arveid, mille katmiseks pärandist kaugeltki ei piisa. Valley Presbyteriani nimeline haigla nõuab üle 319 000 euro suuruse arve tasumist. Verne oli viinamürgituse tõttu enne surma mitu nädalat haiglaravil viibinud. Los Angelese võimud aga on saatnud omastele 1300 euro suuruse arve aprillikuise kiirabisõidu eest haiglasse. 

81sentimeetrine Troyer jõi end koroneri teatel aprillis tahtlikult surnuks. Miniatuurne staar ei varjanud oma viinaviga. Ta käis korduvalt võõrutusravil ning oleks juba 2002. aastal äärepealt alkoholisurma surnud. Alkoholi ja ravikulude peale läkski suur osa tema varandusest.