Foto: PantherMedia/Scanpix
Inimesed
19. november 2018, 07:28

NÄDALAMENÜÜ! Vaata, kuidas juustu menüüsse lisada kaloreid kasvatamata!

Juust on väga hinnatud toiduaine, sest on toitev ja maitsev. Erinevad juustud sisaldavad kõrge bioväärtusega valke, rasvu, lisaks mineraalaineid ja vitamiine. Siiski ei tasu selle toiduainega liialdada, sest rasvasemad juustud on üsna kaloririkkad, hoiatab toitumisnõustaja Jane Maastik Toidutare uues nädalamenüüs.


"Juust sobib iseseiva roana või paljude teiste roogade, küpsetiste, aga ka magustoitude koostisesse. Kindlasti tasub proovida toiduvalmistamisel erinevat sorti juustusid, sest igaüks neist annab toidule ainult neile omase maitsenüansi," toonitab Maastik.

Patuselt ahvatlevaid juusturetsepte (terveks nädalaks, mmm!) kiika Toidutarest SIIT.