Mel BFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. november 2018, 17:16

Staarielu kurb reaalsus: Mel B tõmbas “X-Factori” ajal kuus triipu kokaiini päevas

Spice Girlsist tuntud lauljanna Mel B tunnistas oma autobiograafias üles narkootikumide kasutamise, tõdedes, et tegi kuni kuus triipu kokaiini päevas, kui briti populaarseimas telesaates “X-Factor” kohtunikutööd tegi. Naise sõnul tegi ta seda selleks, et oma eksabikaasa kõrval elades kuidagi hakkama saada. Lisaks tunnistas, et üritas endalt 2014. aastal valuvaigisteid neelates elu võtta. 

Mel B autobiograafias pealkirjaga “Brutally Honest” (“Julmalt aus”) tunnistab naine, et “X-Factori” ajal alustas ta oma päeva kahe kokaiinitriibuga. “Ma olin kurb ja haletsusväärne inimene. Ma olin kontrolli alt väljas. Ma tegin arvatavasti enne ja pärast tööd viis kuni kuus triipu kokat. See vaigistas mu valu. See tõstis mind üles, et ma oleksin valmis ja unustaksin kõik peale telesaate,” kirjutab ta. 

“Ma olin nii madalseisus, et pärast kaht nädalat “X-Factori” filmimist ma hakkasin tegema kokaiini, et ma saate üle elaks, et ma elaks üle Stepheniga (naise eksmees - toim.), mis tundus nagu neurootiline klaustrofoobia.” Mel B usub, et narkootikumide kasutamine ei muutnud tema võimet telesaates kohtunikutööd teha, tema sõnul ei tõmmanud ta kokaiini kunagi saate filmimise ajal.

Raamatus meenutab ta ka detailselt momenti, kui ta üritas enesetappu teha, võttes korraga sisse palju aspiriini. Naise sõnul tundis ta end koledana ning hüljatuna oma toonase abikaasa poolt, kel oli temast palju seksivideosid. Ta kirjutas hüvastijätukirjad oma lastele ning neelas ligi 200 pilli. Siis muutis ta aga meelt ja mõistis, et oma laste nimel peab ta koheselt haiglasse minema. Minestamise ääre peal lõi ta end vastu ust ära, mille tagajärjel tekkisid ta kätele sinikad, mida oli ka “X-Factori” saates näha. Enesetapukatse põhjustas tõsist kahju tema maksale ja neerudele.

Hiljem läks naine ravile teraapiakeskusesse ning ta lahutas oma abikaasast eelmise aasta detsembris.