Kerli KivilaanFoto: Meisi Volt
Üritused
16. november 2018, 14:56

Kerli Kivilaan: minu „Eesti laulu“ võistlusloo tegemine võttis 44 päeva

„Uskumatu lugu - helistasin Egerti Milderile ja ütlesin, et mul on üks mõte. Järgmisel õhtul istusime juba tema prooviruumis, kus kirjutasime ja salvestasime esimesed rajad,“ kirjeldab lauljatar Kerli Kivilaan, kuidas sündis tema „Eesti laulu“ lugu, mis ka poolfinaali pääses.

„Juba peagi olimegi looga võlur NOËPi stuudios, kus see ka viimase lihvi sai. Sõnade kirjutamisel kasutasin vana nippi: panin magamistoa ukse seestpoolt kinni ja enne välja ei tulnud, kui read valmis,“ paljastab Kerli. „Minu esialgsest demost sai täiesti teine lugu, kuid lasin sel rõõmuga juhtuda.“ Loomeprotsess võttis lauljatari sõnul aega täpselt 44 päeva.

Pala kannab nime „Cold love“, kuid praegu Kerli veel ei paljasta, millest see pajatab. „Oeh, te ei tea, kui väga ma tahaks sellest teile juba rääkida...“ Tegu on spetsiaalselt võistluseks kirjutatud looga.

Miks otsustas Kivilaan aga üldse võistlusel osaleda? „„Eesti laul“ on minu arvates Eesti muusikute jaoks üks olulisemaid sündmusi. See mõnus elekter, mis iga aasta alguses õhku tekib, on ka mind alati konkursile lugu saatma meelitanud,“ ütleb ta. „Tagasihoidlikkus on küll voorus, aga seekord otsustasin mitte enam tagasi hoida.“