Saara Kadak taaskehastus seitsmendas näosaates Kate Bushiks ning see tõi talle saatevõidu.Video: Martin Ahven
Tele
18. november 2018, 22:18

ÕL VIDEO | Kate Bush tõi Saarale näosaates taas võidu: raskeim oli häält jäljendades veel samal ajal tantsida

Seitsmendas näosaates, kus kõik osalejad kehastusid karakteriteks, keda nad juba eelmisel hooajal parodeerinud on, vapustas kohtunikke Saara Kadak, kes Kate Bushi looga “Running up that hill” lisaks suurepärasele vokaalsele võimekusele ka plastilist tantsuoskust demonstreeris. Kadaku sõnul oli ta ülimalt rõõmus, kui sai teada, et taas Kate Bushiks peab kehastuma. “Mulle väga Kate Bush meeldib ja ma teadsin kohe, mida ma teha tahan. Olin sillas!” sõnab ta. 

Seekord oli Kadakul ette võetud eriti raske ülesanne: lisaks artisti parodeerimisele esitas ta ka vägagi keerulist tantsukava. “Just see oligi kõige raskem osa selle numbri puhul, tantsida, samal ajal veel kellegi teise häält jäljendades,” nendib ta. Kui neljanda hooaja eel, mil Kadak esmakordselt näosaates osales, kartiski ta enim näosaates osalemise puhul seda, et peab ühel ajal tantsima, laulma ja näitlema, siis nüüd, kuldseks seitsmendaks hooajaks on näitlejanna saavutanud selles ilmselgelt meistriklassi.

Kate Bush tõi Kadakule võidu ka neljanda hooaja esimeses saates, kui ta Bushi teist tuntud hitti, “Wuthering Heights”, esitas. Kui toona parodeeris Kadak Bushi filigraanseid ja omapäraseid žeste ja hullunud pilku, avas Kadak nüüd Bushi hoopis teisest küljest. Koos tantsija Argo Liikiga, kes muideks koos näosaate kohtuniku Tanja Mihhailovaga 2014. aastal Eurovisionil käis, tõi Kadak seekord lavale Bushi teise suurhiti “Running up that hill”. 

“Argoga tantsida oli imeline. Ta on täiesti hullumeelne, super partner! Eesti parim! Mul oli lihtsalt lust ja rõõm,” väljendab Kadak numbri kohta ülevaid tundeid. Kadak nendib, et kahest Kate Bushi etteastest, mis ta saates on teinud, on talle hingelähedasem viimane.

Viimases saates enne suurt finaali tõmbas loosiratas Kadakule parodeerimiseks Lady Gaga. Tegu on artistiga, keda näosaates varemgi on jäljendatud: Evelin Võigemast laulis esimeses hooajas Gaga üht suurimat hitti “Bad Romance”, Marju Länik kolmandas hooajas laulu “Alejandro” ning Laura Põldvere viiendas hooajas lugu “The Edge of Glory”. 

Kadak on väga õnnelik ja rahul, et ta jäljendamiseks just Lady Gaga sai. “Väga lahe! Laulaks ma ära vaid, see on peamine. Ole mees ja laula ära!” naerab ta ootusärevalt. Kuna tegu on artistiga, keda selles saates juba mitmeid kordi tehtud, tahab Kadak läheneda Lady Gagale teise külje alt. “Vaatame, mis laulu ma valin. Midagi ballaadilikumat ehk? Varem on tehtud selliseid sõunumbreid, võib-olla teen mina nüüd midagi rahulikumat,” ütleb ta.