Kuulus paar 2004. aastal. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
16. november 2018, 09:34

Mis juhtus?! Diddy kolme lapse ema Kim Porter (47) on surnud

Neljapäeval suri ootamatult Ameerika modell ja näitleja Kim Porter, keda tuntakse pikast armusuhtest räpimogul Sean Combsi ehk Diddyga. Neil on kolm  ühist last.

Daily Maili andmeil sai kiirabi väljakutse 47aastase Porteri koju Kimi südame seiskumise tõttu. Lehe andmeil oli ta mitu nädalat kannatanud gripi ja kopsupõletiku laadsete sümptomite all. Ametlikku surmapõhjust pole veel kinnitatud.

TMZ.comi teatel oli Porter heitnud kolmapäeval varakult magama, sest tundis end kehvasti. Neljapäeval aga ei õnnestunud pereliikmetel teda enam äratada ...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Porter (@ladykp) on

Porteril ("The Brothers", seriaal "Wicked Wicked Game") on pikast armusuhtest Diddyga 20aastane poeg ja 11aastased kaksiktütred. Lisaks oli tal 27aastane poeg varasemast suhtest. "Diddy on masenduses ja šokis," ütleb People'i allikas. "Nad olid Kimiga endiselt väga lähedased sõbrad ja lapsevanemad, ehkki nende romantilisest suhtest ei saanud asja. Nad olid endiselt pere." 

Räppar avaldas ekskallima mälestuseks Instagrami postituse. "Jumal, kaitse mind kõige eest, mis pole sinu saadetud," kõlab tema mõistatuslik sõnum. 

 
 
 
View this post on Instagram

🙏🏿

A post shared by Diddy (@diddy) on