"Tähtede hõbelusikas"Foto: Maksim Toome
Tele
15. november 2018, 13:34

TV3 GALERII | „Tähtede hõbelusika“ võitis Daniel Levi Viinalass!

Viie staari kulinaarne mõõduvõtt ihaldusväärse „Tähtede hõbelusika“ auhinna nimel on lõppenud. Võidu viis koju Daniel Levi Viinalass.

Toiduvalmistamises võtsid sel hooajal mõõtu nelja lapse isa, malbe oleku taha peituv karm poliitik Martin Helme. Skandaalide maaletooja, kollase ajakirjanduse lippu kõrgel hoidev alati särav Kroonika peatoimetaja Krista Lensin. Andekas moelooja, väikese lapse ema ja modellisaatejuhina tuntust kogunud Liisi Eesmaa. Noor isa ja andekas laulja Daniel Levi Viinalass ning saate pesamuna – Tartu Ülikoolis tarkust kogunud, noor seltskonnatäht, näitleja, raadiosaatejuht, blogija ning edukas instagrammer – Brigitte Susanne Hunt!

"Tähtede hõbelusikas" Foto: Maksim Toome

Võidu sai koju viia Daniel Levi Viinalass. Lõppskoor oli järgmine: Daniel 67 punkti, Brigitte 61 punkti, Martin 55 punkti, Liisi 54 punkti ja Krista 48 punkti. Osalejatel olid emotsioonid laes!

„Mis sellest auhinnast nüüd saab? Ma võin öelda kohe, et ma ei tea, kui lapsekindel see on. Kas siit saab mingi mürgituse, kui seda lutsuda natuke? Aga ma arvan, et see läheb ikka aukohale! Ma olin vist kõige stabiilsem – see tõigi võidu koju ja selle üle on mul väga hea meel,“ kommenteeris Viinalass.

"Tähtede hõbelusikas" Foto: Maksim Toome

„See saade andis mulle suurepärase võimaluse näidata ennast teisest küljest – et ma oskan süüa teha. Ma olin ainus, kes võitis kaks saadet viiest!“ sõnas Hunt.

„Väga äge oli katsetada midagi sellist, millega ma igapäevaselt üldse ei tegele ja ei hakkagi tegelema,“ kommenteeris Lensin.