Blogid

HELENI BEEBIBLOGI | Külastasin uut kaubanduskeskust ning kartsin, et meid Carmeniga lastakse pommiga õhku (6)

LISA KOMMENTAAR

Margus18. november 2018, 23:07
Loodan,et ma nüüd süüdistust ahistamises ei saa,aga ilus keha on Sul.Muidu ka ilus noor naine.. Seda kõike siis välimuse poolest.Hingelisest poolest ei oska midagi öelda.Arvan,et hing on ka ilus,kuigi jah,kõrgenenud tähelepanuvajadus Sul on,aga kas see ongi nii halb. Jõudu Sulle!
Meesterahvas17. november 2018, 16:42
Palun, Helen, aga eestlased ongi sellised kinnisemad inimesed. Kuid, huvitav, mida võis Sinust arvata too välismaine mees? Kas tal ei võinud tekkida mulje, et tahtsid temaga tutvuda või ehk on tegemist sellise vabama mõttelaadi ja käitumisega naisterahvaga? Mina kui meesterahvas arvaksin küll.
Vello17. november 2018, 15:11
Kulla Helen. Sa nagu oleksid kuskilt Kükametsa tagant kraavist pärit. Mis heatahtlikkust Sa selle jutu peale loodad? Enamikel inimestel on taju millest, kus ja kui palju tasub rääkida. Sul seda vist pole? Või on see mingi masohhism? Ikka uuele ja uuele ringile. Mis Sa arvad, kes ennem väsivad? Sõimajad või Sina? Sinust targemad ja kõvemad inimesed on minevikus korduvalt sellel teemal pidanud alla vanduma. Tark inimene õpiks teiste vigadest...
kulla kallis17. november 2018, 13:49
vaene mamsel, istu parem kodus kui kõik on nii hirmuäratav
vaip17. november 2018, 13:31
monsa17. november 2018, 12:24
meil on praegu vaja silma peal hoida poliitikutel ja valvata valitsuse tegemisi. seega kiire. beebide blogide jaoks energiat lihtsalt ei ole.