Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
15. november 2018, 15:00

Kehakeeleekspert kommenteerib Meghani poosi prints Charlesi juubelifotol (3)

Prints Charlesi 70. sünnipäeva puhul vändatud dokumentaalfilmis avaldas tema vanem poeg William lootust, et isa leiab rohkem mahti lapselastega tegelda. Värske pereportree ei jäta mingit kahtlust: Briti troonipärija on lustlik vanaisa. 

5. septembril prints Charlesi ja Cornwalli hertsoginna Camilla kodu Clarence House'i aias klõpsitud fotol on hällipäevalise lapsed ja lapselapsed kenasti koos. Charlesi teise abikaasa Camilla valgele kleidile sekundeerib prints Harry lapseootel abikaasa Meghani valge kleit – taas Givenchy, nagu tema maikuine pruudirüügi.

LÕBUS PERE: 14. novembril 70aastaseks saanud prints Charles tõestab oma juubeliportreel, et lapselastel on tema elus tähtis roll. Abikaasa Camilla on kinnitanud, et troonipärija armastab lapselastega lausa põlvili ringi mütata ning neile Harry Potteri raamatuid ette lugeda.  Foto: Reuters/Scanpix

Kuna pilt on pärit septembri algusest, pole endise USA näitlejanna kõhuke veel ümarust kogunud. Lapseootusest andsid nad Harryga teada alles kuu aega hiljem. Kuid The Suni kehakeeleekspert kinnitab, et mõlemal ametlikul juubelipildil aimub Harry ja Meghani poosidest beebimõtteid. 

Tõsisemal kaadril hoiab Meghan paremat kätt kõhul, lõbusamal pildil aga on ta kummardunud George'i ja Charlotte'iga ühes suunas ning naerab sama asja üle mis nemad. Briti kuninglikus peres pole nii vabad poosid muidu tavaks. „Ta püüab nende rõõmust jagu saada, see on empaatiline žest, mis võib anda märku, et Meghanil olid mõttes ennekõike lapsed,“ seletab Judi James. Prints Harry aga hoiab oma kaunil kaasal kaitsvalt piha ümbert kinni.