Lauri ja tema ema Reet saates "Roaldi nädal"Foto: Kanal 2
Tele
14. november 2018, 18:11

Kaastunne! Suri saates „Roaldi nädal“ osalenud vähihaige Lauri

Teleajakirjanik Roald Johannson jagas täna Facebooki teel kurba uudist: suri vähihaige Lauri, kelle võitlusele vähiga said televaatajad kaasa elada saates "Roaldi nädal: võitlus sõralisega".

Johannsoni saade, mis rääkis vähidiganoosi saanud inimestest, oli eetris kaks nädalat tagasi. Selle raames sõitis Johannson Soome, et külastada seal elavat ema ja poega. 43-aastasel Lauril oli diagnoositud ajuvähk ning tema ainsaks hooldajaks ja toeks oli tema ema. Mehe naine ning lapsed elavad Eestis.

Lauri ema Reet tõdes juba saates, et Lauri vähk on viimases staadiumis. Lauri oli õnnelik selle üle, et tal ei ole vähemalt valusid. Mees sai ajuvähi diagnoosi kolm aastat tagasi. “Sel hetkel mõtlesin, et sama saatus nagu isalgi,” tõdes Lauri, et tema isal oli samuti vähk, kuid kopsuvähk.

"Kurb uudis. Täna hommikul lahkus igaviku teele Lauri, kelle võitlusele ajukasvajaga elasime kaasa saates "Roaldi nädal: Võitlus sõralisega". Avaldame kaastunnet ema Reedale ja kõigile omastele," avaldab Johannson sotsiaalmeedia teel kaastunnet.