Uudo Sepa debüütalbumi esitlusVideo: Robin Roots, Märt Niidassoo
Saund
14. november 2018, 17:09

ÕL GALERII JA VIDEO | Debüütalbumit esitlenud Uudo Sepp: ma ei saa enam õhtuti rahulikult linnas olla (3)

„Reedel ilmub minu esimene album, mille üle mul on imehea meel. Olen tänu plaadi tegemisele nii palju õppinud, arenenud ning saanud imeliste inimestega tuttavaks. Kõige suurem tänu läheb minu plaadifirmale Universalile, kes on mind nii kaugele aidanud,” rõõmustab Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp, kes esitles kolmapäeval oma debüütalbumit „Sinule”.

Uudo tunnistab, et alguses oli tal kuulsusega raske harjuda ning soovis tihti, et saaks korraks superstaarimelust puhata. „Kuid nüüd jooksen kogu aeg ringi ja kõik, mis ma teen, on meeldiv ja teen seda niivõrd hea meelega. Saan aru, et see on raske töö, aga samas on sellel omamoodi tasu.”

Sepa esimesel albumil kõlavad lood, mille sõnad on noormees kirjutanud koos Maian Kärmasega. „Maian oli minu imeline abiline, ta on tohutult hea laulukirjutaja. Kui peamiselt kirjutasime sõnu koos, siis mõnele laulule tegin mina viisi ning Maian aitas sõnad kirjutada. Ta on paljude tipplauljatega töötanud ning teab, millest kirjutada ning kuidas sõnad peaksid töötama,” usaldab Uudo Kärmast jäägitult.

Suurel tuntusel on ka aga omamoodi tagajärjed – Uudo räägib, et ei saa enam rahulikult väljas käia. „Eriti hull on õhtuti. Reede ja laupäeva õhtul ei saa kuidagi rahulikult linnas olla,” sõnab ta, et peab tihti fännidega koos pilti tegema. „Tänapäeval küsitakse siiski veel ka autogramme, see käib asja juurde – kui küsitakse koos pilti teha, palutakse kohe ka autogrammi.”

Kuigi Uudol on elus peaaegu kõik olemas, sõnab noormees, et armastust ta veel leidnud ei ole. „Küll ta tuleb,” muheleb Sepp. Neiuga, kellega Uudo sügisel TV3 pidu külastas, ta enam ei suhtle. „See oli ühekordne asi, ta elas ka Tallinnast tohutult kaugel. Kuid mul on ülimalt hea meel, et meie teed ristusid,” sõnab ta.

Sepp räägib, et selleaastased jõulud mööduvad tema jaoks koduselt.„Jõulutuurid jäid sel aastal ära, sest nendega läks kiireks. Kuid järgmine aasta on juba plaanis midagi teha,” lubab ta ning loodab ühtlasi, et järgmine aasta tuleb töine. „Tahan, et mul oleks jõudu veel rohkem edasi teha seda, mida armastan. Viimasel ajal olen aru saanud, et rahvas annab mulle jõudu ja jaksu edasi tõmmata, mis on hästi hea,” on Sepp fännidele ja toetajatele ülimalt tänulik.