Lady GagaFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
14. november 2018, 12:57

Suur süda! Lady Gaga külastas Punase Risti keskust ja viis California metsatulekahjudes kannatanutele pitsat

Tuhanded Californias elavad inimesed on pidanud suurte metsatulekahjude tõttu oma kodudest lahkuma ja nende hulgas ka lauljatar Lady Gaga. Naine otsustas aga inimestele, kes iga päev tulekahjude tõttu evakueerunuid abistavad, midagi ka tagasi anda, vahendab Daily Mail. 

Laupäeval külastas Gaga üht Punase Risti varjupaika, kus julgustas inimesi pärast tulekahjusid otsima abi, ning sel raskel ajal üksteisega rääkima. Superstaar veetis varjupaigas umbes poolteist tundi, jagas kinkekaarte ja laulis 98aastasele vanaprouale, kes pidi oma kodu maha jätma. Lisaks viis ta keskuse inimestele hunniku pitsat.

"Täna on mu lemmikpäev aastas - ülemaailmne lahkuse päev. Julgustan teid kõiki midagi head tegema, isegi kui teete seda iseendale," ütles Gaga Instagramis. 

Gaga pidi oma Malibu kodust lahkuma reedel. "Ma olen väga tänulik. Armastan teid ja jumal õnnistagu kõiki tuletõrjujaid, kes selle tulega võitlevad. Te riskite meie pärast oma eluga, olen teie vapruse eest tänulik. Te olete meie kangelased."

Metsatulekahjudega võitleb umbes 3000 tuletõrjujat ja üle 265 000 inimese on pidanud oma kodu maha jätma. Nende hulgas ka kuulsused nagu Caitlyn Jenner, Orlando Bloom, Robin Thicke, Miley Cyrus ja Kardashianide perekond.