Rolf RoosaluFoto: Erlend Štaub
Tele
13. november 2018, 12:36

Tohoh! Rolf Roosalu sai „Terevisiooni“ helimehe käest korralikult sõimata! (5)

Muusik Rolf Roosalu käis täna hommikul esinemas "Terevisioonis", kuid mees paljastab, et kõik ei läinud päris nii, nagu oleks pidanud ja takkaotsa sai ta veel helimehelt sõimata ka, vahendab Kroonika. 

"Helimees, kes ERR-is seoses "Terevisiooniga" tegutseb ei pruugi olla oma ülesannete kõrgusel - mikker viliseb, vokaali efektid on kadunud ja koosseisus olev instrument ei tule läbi (ei monitorist ega eetrist)," vahendab Kroonika Rolfi pahameelt. 

"Pärast eetrit püüdsin helitehnikut tabada, et aru saada, mis siis täpsemalt juhtus. Ei saanud teda kohe kätte. Lõpuks, kui ta tagasi helistas ja oma küsimuse esitasin, siis ütles ta mulle väga konkreetselt: "Kuule, mees, ära kiunu ja tule ma näitan sulle, kuidas siin stuudios asjad käivad!"

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Õhtuleht pöördus selgituse saamiseks ERR-i poole, vastas kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe: "Vabandame televaatajate ees, kes ei saanud nautida "Terevisiooni" saadet tavapärases kvaliteedis. Muidugi vabandame ka Rolf Roosalu ees nende arusaamatuste pärast."

"Tegemist on mitmete halbade asjaolude kokkulangemise ja inimlike emotsioonidega," nendib päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala. "Otsime koos tootmisosakonnaga lahendusi, et edaspidi vältida selliseid olukordi."

""Terevisioonil" on oluline ülesanne tutvustada eesti muusikat ja meie noori muusikuid. Igal hommikul on eetris uued lauljad ja pillimehed, kes juhatavad sisse tööpäeva ja loovad meeleolu. Jätkuvalt on meie uksed avatud saatesse esinema tulla soovijatele. Tehnilisi viperusi võib ikka ette tulla, aga väga oluline on neist õppida," lisas Kala.

Saatemeeskond avaldas ka oma Facebooki lehel ka vabanduse. "Tänane hommik oli meie meeskonna jaoks kindlasti üks keeruline hommik, sest kõik ei helisenud just nii nagu me seda oma heast südamest oleksime tahtnud. Vabandust! Aga homme on jälle uus hommik ja meie oleme täis siirast usku, et tänased mured on meid homseks õpetanud olema veelgi paremad. Meie uksed ja kirjakast on ikka valla teie soovidele tulla meie saatesse laulma ja musitseerima."