5miinust Foto: Mart Vares
Inimesed
13. november 2018, 12:36

5miinust Nublu nime avalikustamisest: paneks Kertu Jukkumi mantli taskusse si**a, iga päev! (50)

"Mitte mingil juhul ei ole Elu24 otsustada, kuidas ja millal keegi oma identiteedi avalikustama peaks," ütleb räpipunt 5miinust selle kohta, et mõminaräppari Nublu kodanikunimi ja identiteet lõpuks meedias päevavalgele laotati.

"Isegi, kui see on avalik saladus, nagu ka Elu24 rekordmadalad klikinumbrid, siis on see uskumatult küüniline lüke ka äri päästmise vaatevinklist," leiavad mehed. Ka arvavad nad, et Nublu peaks kindlasti sellise käitumise pärast Eesti Meediale kaebuse esitama.

Räpipundi 5miinust liikmed, kes tegutsevad samuti artistinime alt ning nende identiteet ei ole avalikkusele teada, ütlevad, et nemad käituksid sellises olukorras üsna selgelt: "Viiks Elu24 toimetuse ventilatsioonišahti opossumi korjuse ja kolm kilo roiskunud räimi ning peidaks kõik Rasmus Rammo asjad ära ja paneks Kertu Jukkumi mantli taskusse si**a... Iga päev." 

Õhtuleht on pöördunud kommentaari saamiseks ka Eesti Meedia ning nublu poole.

"Küsimus on selles, kas sa austad artisti soovi vaikselt ilma meediatsirkusesse sukeldumata asju ei ajada või mitte. Eesti Meedia ja Elu24 ei austanud,” kommenteeris Siim Nestor avaldatud lugu Sky.ee-le.

Portaal Elu24 avalikustas Nublu identiteedi 12. novembril, kirjutades tema eluloost ja haridusteest detailselt ja põhjalikult. Põhjus, miks Eesti Meedia astus üle artisti soovist jääda anonüümseks jääb ebaselgeks.