Laura KõrgemäeFoto: Maksim Toome
Inimesed
13. november 2018, 10:33

FOTOD | Tundmatuseni muutunud: skandaalne eksmiss Laura Kõrgemäe on tagasi! (9)

Möödunud nädalal toimunud moelooja Oksana Tanditi pühadehooaja erikollektsiooni esitlustel võis teiste glamuursete külaliste seas näha ka endist missi Laura Kõrgemäed.

Möödunud aasta oktoobris lahvatas endise missi ja modelliagentuuri Invidia ümber skandaal - süüdistuste kohaselt oli Kõrgemäe vahendanud noori ja naiivseid Eestimaa naisi välismaale. 

Tavapäraselt on Kõrgemäe leheveergudel figureerinud kui miss ja seltskonnategelane. Glamuuritar ise aga kupeldamisskandaali keskpunkti sattudes eriti sõna ei võtnud, andes vaid paar napisõnalist kommentaari, väites, et tema kohta levitatakse valesid.

Naine kustutas skandaali puhkedes kõik oma sotsiaalmeediakontod ning tundus, justkui oleks ta maa alla kadunud. Siiski, vahepeal jõudis naine teha Instagramis endale uue kasutajakonto sky_lar_btq, et äritseda riietega. 

Suvel aga jagas Lauraga ühist pilti "Kuuuurija" saatejuht Katrin Lust, mille ühele kommentaarile vastas Laura veel kasutajanime lrtzik alt: "Minu lugu ei tule udutatud näo ja moonutatud hääle ja veel rohkem moonutatud tõega. Ma pole vajanud aega millegi välja mõtlemiseks, vaid usun, et kasutasin seda aega targasti kogudes tõendeid, mis kõik ka avalikuks tulevad. Karma on üks kummaline asi... ta saab su varem või hiljem kätte. Minu huvi pole kellelegi kätte maksta. Vaid minu soov on tõde kõigile nähtavaks teha."

 
 
 
View this post on Instagram

Mida on Laural kõige kohta rääkida, näed juba sügisel! #truth #thetruth #kuuuurija #tv3eesti

A post shared by Katrin Lust (@katrinlust) on