Tele

Ligi 80aastane vanahärra peab talvele vastu minema puukuuris elades (103)

LISA KOMMENTAAR

Raiunud 14. november 2018, 10:55
See on ju täiesti absurdne omade aitamisega hakkama saada on raske aga igasugu tundmatu rämps on teretulnud
PEAB???14. november 2018, 09:47
EI PEA! Meil ju valmib iga päev hulk elukortereid... vaid rikaste jaoks! Kui sul pole RAHA, pead elama "paadi all"!!!
selliselt siis13. november 2018, 20:54
Kui sotsametnikele ei meeldi oma töö, mis sis ikka. Nad peab oma kodudest välja kihutama ja vaadaku. Elagu aastaid lootusetus seisus siis nähvaku ka möödujad neile head paremat sõnalist sõimu. Vaadaku, kas nad veel tahavadki ühiskonnaga tegenist teha. Lõpuks öeldakse, et tegu alkohoolikute ja tööpõlguritega, laiskade isenditega. Me anname teile veel mingi ulualuse kuskil sotsmajas, teie elate meie armust. Kas olete siis rahul?
tõsiselt13. november 2018, 20:43
Hästi, need ametnikud võivadki midagi teha aga see jääb ikkagi abivajajast kaugele. Üksikjuhtumitega ja eraldi on vaja tegutseda. Väljaspool oma kabinette. Kas või linna tänaval või pargipingil ajada dokumendid korda ja aidata inimene esialgu jah kahjus sotspinnale aga koheselt ka kuhugi kasvõi poole kohaga tööle. Järgmine käik on kohe ka oma eluase, et inimene pääseks seesugustest "lootusettuse küladest" sotsmajadest oma privaatse elu juurde. Kõigepealt tule mugavustoonist välja. Saadakse head palka siis tehke tööd.
tõsisemalt13. november 2018, 20:34
Kogukonnale on mõned süüalused ja sandid kasulikud. Kus muidu saaks end paremana näidata. Lõpuks siis see suuremeelne linn või vald või riik eraldab santidele ulualuse, kuhu nad kokku aetakse nagu ... Kogukond ei sega õigel ajal vahele (vahitakse aastaid kodutule või töötule otsa ja kõik on paremas korras) ja ei panna aitamise juures oma ajusid tööle. Jah lõpuks on tegu joomarluse, tööpõlgurluse ja kriminaalsusega. Siis lõpuks ollakse linnas või vallas õiged, et näed ongi selline inimene. Kaabakad.
tõsisemalt13. november 2018, 20:19
"Paadialused pompsid kodutud jne jne! Kriminaale sinna ei saadetud, enamus alkohoolikud, tööluuserid või muud perekondlikud probleemid!" Lõpuks olevat üksikisik kõiges süüdi. Lubage teile näkku irvitada. Aastaid käiakse mõnest inimesest mööda ja siis avastatakse, et ta ei kõlba teiste inimeste keskele. Väärastunud arusaamine. - Ühiskonnaohtlik jätta esmaselt abivajaja üksinda ja aastaid oodata, ja hullem see inimene kõrvaldada normaalsest sotsiaalsest keskkonnast kuhugi asumisele, eemale tuttavast ümbrusest ja inimestest. Siis on vaja päris tõsiselt tal silma peal hoida. Teab mis korraldab.
ametnikud13. november 2018, 19:51
" Sel teemal hoiti pidevalt silma peal" Nii ei ole ilus. Silma tuleb peal hoida ametnikel, arvatavalt sinusugusel, kes ei saa aru, et ka vanem inimene vajab oma elamist, ja ei vaja sotsiaalpinda Isegi, kui ta mõtleb oma elu välja, ei ole see oluline. Oluline on teda nüüd ja kohe oma elamise aidata. Õige jah, kui muidu ei sa ametnikud ja kaaskondsed (va vähesed) õigustada siis mõeldakse mingi inimene vaimse murega seotuks.
tema korterikaaslane13. november 2018, 19:29
oli tema äiapapa, aga kuna nad elasid koos, siis nimetati ka elukaaslaseks aga mitte selles mõttes nagu sina aru saad
kodutute loomade pärast13. november 2018, 19:27
muretsevad loomasõbrad, mitte riik
ametnikud13. november 2018, 19:27
ei pea ka riigi vabadust kalliks, peaasi et papp tasku jppkseb ilma suurema vaevata
lisan13. november 2018, 19:26
et ega palga eest ka korterit ei osta, kui kavatsed Eestis tööl käia .Kolid Soome, siis teine asi.
ennegi juhtunud13. november 2018, 19:24
et panustad elukaaslase korterisse, kuid peale elukaaslase surma müüakse korter kohe maha ja koli minema, ole sa siis 75 või 80.
siiski13. november 2018, 19:22
abi tuleb anda nii, et seda oleks võimalik vastu võtta.
omavalitsuse ametnike arvates13. november 2018, 19:19
on nende aukohus suurt palka vastu võtta , sellega kõik piirdubki
Vene ajal koriati nad ära.... veel!13. november 2018, 18:01
Seal asulas ei tohtinud suitsu ja alkoholi tarbida. See meenutas mingi kinniseks taastuv asutuseks nõukaajal. Paadialused pompsid kodutud jne jne! Kriminaale sinna ei saadetud, enamus alkohoolikud, tööluuserid või muud perekondlikud probleemid!
Vene ajal koriati nad ära13. november 2018, 17:58
Kunagi Vene ajal korjate need tänavatel ära ja pandi asulasse kus siis kaks aastat kinnine ja kolm aastat töötas ning see möödas lasti ta uuesti omaette elama! Seal asulas oli soevoodi koht, kolm korda said seal süüa, televiisor oli ja kabet karoona jne jne kuni puhaste pidžaamadeni pesemis võimalused saun, dussid pesuruum. Tööle aeti 7-8 tunniks ehitusele, põllule, metsaraidele, teede puhastusele jne jne kuniks ka tehasteni.
Olin õigel ajal ema (enda ja ka tuttavate arvates).13. november 2018, 15:50
Sellest ei olene midagi. Laps sai kasvatatud ja koolitatud, autojuhipaberid kinni makstud ja vajadusel lisarahagi antud. Alati sai igale poole kaasa võetud. Leidis endale naise, kes leidis, et vähe tegime (vs tema vanemad saatsid ta juba teismelisena välismaale jne), üldse oleme paksud ja meil ei ole oma maja (vs tema vanematel on kaks). Olemegi pojast ilma, sest tundub, et tema on ka kõike seda uskuma hakanud. Ilmselt vanaduses ei ole meil kelleltki tuge oodata, lõpetame ka kuuris.
Teab teemast rohkem kui saatest nägi13. november 2018, 15:48
Inimest ei visatud päevapealt välja korteris, kus elas võlgu. Uued omanikud andsid aega välja kolimiseks 1-e kuu. Selle aja jooksul leidis ka uue koha. Selle sama, kuhu ta nüüd lõpuks ka kolis. Sel teemal hoiti pidevalt silma peal ja uuriti, kas ta ikka veel elab seal kuuris. Uus elukoht oli tal ju olemas. Aga siin pandigi veidi mööda sellega, et lasti tal endal edasi tegutseda, kuna lubas ise ära kolida. Tegemist inimesega, kelle mälu pole enam, mis nooruses. Ka suurem osa tema jutust on välja mõeldis. Kindlasti peaks tal edaspidi silma peal hoidma.
igatahes kõva mees13. november 2018, 15:22
"Tüüpiline kiuslik vanainimene, ei anna enam endale aru, mida nõuab. Kahju temast, aga ÄRGE TÄNITAGE AMETNIKE KALLAL. " Irooniline vastulause sul. Oma õigust nõudev inimene ongi kiuslik. See mees teab oma õigusi elada tema arusaamade järgi. Ametnikud aga ei taha muid ja paindlikke lahendusi pakkuda. Nad teavad lahendusi aga need on töömahukad. Ametnike mugavustsoonist väljas lahendused ei anna preemiat.
Mati 13. november 2018, 15:20
Miks seda juttu murjamitele ei kirjuta kes siia tulevad ja ka midagi ei liiguta ja antakse kõik muidu kätte.
õigus13. november 2018, 15:14
Jah, vabadus on kallim, kui omavalitsuse ametnikud oma mugavustsoonis pakutud sotsiaalmajaga..
roboti õigused kujunevad tähtsamaks13. november 2018, 15:12
"Eesti muretseb kodutute loomade,murjamite pärast" Viimane uudis oli õigus seksimisest robotitega. Kui suured õigused ikka on robotil.
ametnike mugavustsoonist väljumine on nende töö, mitte keeruline aitamine13. november 2018, 15:09
Siis peab omavalitsus paindlikult aitama, vastavalt juhtumile. Mitte lolli raudkindlusega oma sotsmaja peale suruma. Suunata inimene kaugele tuttavatest ja inimese vabadusi piirama. Omavalitsus teab, kus on ehk odavamaid üüripindasi või muud seesugust ning nii ka aitama. Kui inimene ütleb sotsmajast ära siis sellega ei lõppe omavalitsuse tegevus inimese mure vähendamisel.
naeruväärne manitsaus sul13. november 2018, 15:04
Seda teab tema, kas oli "õigel ajal" isa või mitte. Kuid ka ilma lasteta inimesel on õigus siin ilmas elada. Kas sunnid vägisi kedagi isaks saama? See on lausa kriminaalne. Naeruväärne inimene ei saa elulistest asjadest aru.
küsimustele vastused ei aita inimesel odavamat korterit leida13. november 2018, 15:00
"Ja on see sotsiaalmaja siis nii hull, et pigem elab kuuris rottide keskel?" Inimesel on õigus elada, nendega ühes asupaigas, kes on talle tuttavad, millised talle rohkem korda lähevad. Tal on vabadusele suurem õigus, kui sinul teist inimest sinu tahtmise järgi seada. Tema ei sunni sind elama oma tahte järgi. Miks sina seda teed?
õige jutt13. november 2018, 14:53
"Õiguskantsler ka ütles,et vägisi kellegiga kokku ei saa panna vastu tahtmist." Sul on õige jutt. Kuid näed, inimestele ja ametnikele on korras omavalitsus linn või vald (ei teagi mis nüüd need kohad on) selline, kus koledad inimesed on silmade alt ära viidud kuhugi asumisele, eemale tuttavatest.
kissa13. november 2018, 14:50
Tüüpiline kiuslik vanainimene, ei anna enam endale aru, mida nõuab. Kahju temast, aga ÄRGE TÄNITAGE AMETNIKE KALLAL.
sinu küsimused ei lahenda olukorda13. november 2018, 14:46
Eks tal ka on tööaastaid ja võibolla oma varasem pereelugi olnud. Kuid sinu küsimustele sinu meeleheaks vastuseid pole siis ikka ei jää sul muud üle, kui talle tema õiguse järgi odavam korter leida.
sul on kuidagi õige jutt13. november 2018, 14:34
Võibolla pole ka kõik seal sellised aga esiteks on inimesel õigus eraldi väiksele korterile eraldatult samadest hädistest. Nad kohtuvad teiste samasugustega ikkaga kuskil tänaval aga elukoht peab olema inimese varjupaik, kindlus ja rahunemise koht. Sotsmaja seda üldjuhul ei ole. Inimene väärib paremat, kui ta on sotsiaalne ja normaalne.
su jutus puudub mõte13. november 2018, 14:31
Kui pole lapsi siis elad sa ikka temaga kuskil omavalitsuses edasi. Mis sinu parastavast vihjest ka kasu on?
see on tema asi13. november 2018, 14:27
Kas on või ei ole, mis see sinu asi on. Kui on odutuks jäänud sis sina aita tal väikse eluasemega. Eraldi ja vaba eluga.
ära ülbitse oma saavutusega13. november 2018, 14:25
Sina ära siin ülbitse, see ei vii elu edasi.
Jah ei käsigi elada13. november 2018, 14:24
Jah ei käsigi elada, seepärast vallaametnikud ja inimesed (ta ise ka otsib) otsigu talle korter, kus suurt üüri ei küsita.
09:19-le13. november 2018, 14:20
Kilekoti-Urmast mäletad? Kus noored korjasid sihukesele raha soojaku tarvis! Ei sobinud vanamehele. Googelda!
sa vastad oma küsimusele13. november 2018, 14:15
"Ja on see sotsiaalmaja siis nii hull, et pigem elab kuuris rottide keskel" Sa ise ehk vastadki ära.
ametnike mugavus13. november 2018, 14:10
Abi peab paindlik olema, mitte ametnike mugavuse järgi: Ehitame kuskile sotsmaja ja sellega oleks avalikest kohtadest keerukamad inimesed ära peidetud. Ametnike abi ei suuda aga edasi mõelda.
09:19-le13. november 2018, 14:07
Kilekoti-Urmast mäletad? Kus noored korjasid sihukesele raha soojaku tarvis! Ei sobinud vanamehele. Googelda!
tsirkusele13. november 2018, 14:06
Kuidas ei saa, kui kapp kraamist pungil!
Arnele13. november 2018, 14:05
Ei sa või midagi! Ära kelgi.
no-le13. november 2018, 14:04
Olukord kommenteerimismaastikul on lihtsalt rõve jah. Täiesti arusaamatu, mida sellise süsteemiga taotletakse!
09:58-le13. november 2018, 14:03
Nii oli, panin tähele minagi! Kaaslane elus, korteris.
10:09-le13. november 2018, 14:02
See elukaaslane oligi ta äi, kui sa õigesti kuulasid, ta ise ütles!!!Kui sa elad kellegagi ühes korteris, siis oledki ELU kaaslane!
11:10-le13. november 2018, 14:00
Siit moraal kõigile, kes ses olukorras! Mitte panna omi sääste elamisse, kuni pole tuleviku perspektiivi...
kah näinud13. november 2018, 13:58
Tõsi ta on. Ja need vaesed vanurid veel õigustavad oma jorsse! Kaks aastat polnud käidud ühte papit vaatamas, aga papi õigustas ikka tütreid: neil on polevat aega...
ggf-le13. november 2018, 13:56
Kus on, kus on! No ei võetud vastu abi ju!!! Papi e i lähe sinna elama,kus pakutud, tema VALIB!
12:15-le13. november 2018, 13:55
Ew13. november 2018, 13:54
Kui pensieas hakkad alles korterit ostma siis on sul ikka super asjalik elu onud!
murueit13. november 2018, 13:54
No kas ikka oli? Inimene tahab muud, kui sotsiaalkorterit! Tema veel t a h a b , elades ise puukuuris iseenda pärast---s.t. ei maksnud üüri oma elukohas!
Eks13. november 2018, 13:53
Oleneb ikka ka kasvatusest, et lapsed sellisteks kasvavad.
Kuidas vene merejalaväelane ka meie riigile makse maksab?13. november 2018, 13:45
Valitsus13. november 2018, 13:26
Mis sa arvad et eesti pensionist on võimalik ära elada? Selle raha eest ei saa korteritgi kuna sissemaksu peab peaaegu sama palju maksma kui kuuüüri. Ja kui sul pole sellist raha siis valik mida saad teha ongi elada seal kus juhtub!?
penskar13. november 2018, 12:52
helleka13. november 2018, 12:39
kohutav suhtumine vallavanemalt.
epikriis13. november 2018, 12:26
vintske vanapapi, kes peab vabadust kalliks. Vabadus on vahel väga kallis...
villu13. november 2018, 12:15
elagu eesti riik ja valitsus
ggf13. november 2018, 11:54
Eesti muretseb kodutute loomade,murjamite pärast aga omad inimesed surevad silme all-kus on Sotsministeerium,sotstöötajad -suvitavad kuskil Türgi riigis või Araabia maailmas
kui omandireformiga13. november 2018, 11:51
siis oled kährik, kes asustas mägra maja.
hooldekodus töötades13. november 2018, 11:13
nägin palju selliseid kõrgharitud lapsi, kes oma ema või isa vanadekodusse tõid, sest neil endal ei ole vanemate kasimiseks aega ega tahtmist.Nii mõnelgi vanuril oli 5 -6 last , kuid külas ei käinud keegi.Haiged ja viletsad on rikastele tüliks.
kodutuks on lihtne jääda13. november 2018, 11:10
kui ei ole abielus ja elukaaslase lapsed korteri peale vanema surma müüki panevad, ehkki ka elukaaslane pani sinna korterisse oma palga .Raha on u tähtsam kui suhted ja kui vanem surnud, ega siis ei pea tema elukaaslasest enam lugu pidama.
to tsirkus13. november 2018, 10:09
mis "äiapapast" sa räägid - saates öeldi tema kohta ELUKAASLANE ?
nõndaks13. november 2018, 09:59
See ju lihtsalt küsimus.
televaataja13. november 2018, 09:58
Kui tähelepanelikult saadet vaatasite ,siis ta ütles ,et see kaaslane oli ta äi ehk elukaaslase isa .
no13. november 2018, 09:52
ei saa ma aru, miks kommentaarid valesse kohta ilmuvad algul oli õiges kohas nüüd hoopis kuskil mujal, kuhu ta üldse ei sobi .Milleks selline pudru ja kapsad?
Arne13. november 2018, 09:47
See riik on algusest peale kuritegelik olnud. Minu kodu rööviti omandireformiga. Kui olin kodukaitses ütlesin meestele ausalt, et kuna mu kodu riigi poolt, rööviti, siis ma võin teile selga tulistada.
Keegi.13. november 2018, 09:36
Noh eks igaüks on oma tegudes ise vastutav, kui inimene on oma elu niiviisi elanud, ei saa keegi teda ümber veenda, et võiks ka teistmoodi elada.Eks ole siis jonnipunn edasi.
Mutt13. november 2018, 09:28
Edumeelsele riigile vastuseks. Mis see riik siia puutub. Lõppude lõpuks oled Sa ju ise ka seesama riik. Räägime ikka asjadest õigete nimedega. Ametnikud on ikka asjade taga. Kõik sõltub inimesest, kes saab ametikohale. Kõik ametnikud ei mahu samuti ühte patta. On väga tublisid sots.töötajaid aga ega me nendest ju kuule. Asi on hapu ikka siis kui omavalitsuses istuvad inimesed kes võivadki justkui oma suva järgi inimesi lahterdada. Ainuke mantra tundub olevat, et raha põle.
tsirkus13. november 2018, 09:21
lugu väga segane, palju ütlemata fakte mis tekitab küsimusi ja vastuseid ei anta, kas härra ise pensioni ei saagi? kui kadus nn äiapapa kes maksis elamise eest ,siis miks ei maksnud "pootsman" ise elamise eest edasi? Kui leiti korter mille sissemaksu maksab valge habemega naaber siis kes maksab edasi nakse? Pootsman või? kellel nagu raha pole? jne. Lugu on üles ehitatud ainult Katrini mängitud emotsioonidele
Sellistele hädasolijatele võiks linnaservas metsatukas olla vagunelamuid või ehitussoojakuid.13. november 2018, 09:19
kas tead13. november 2018, 09:11
ei sobi igale poole su "vaimukused", kui midagi öelda pole, jäta ütlemata.
Abi13. november 2018, 09:01
Kui inimene ei taha abi vastu võtta, siis on teda keeruline ka aidata.
ajuvaba13. november 2018, 09:00
Lugu lõpeb teateaga, et sai korteri - milleks siis kogu see vahu keeramine?
kersti13. november 2018, 08:57
mul praegu austraalia tuur käsil, siin soe ja võhlusi pole
inimesed13. november 2018, 08:54
kes saavad võimule need keeravad ära ja arvavad et on kuningad.. kurb aga t6si.. ehe n2ide elust enesest.. avage oma silmad ja vaadake seda tsirkust.
13. november 2018, 08:49
oh meil eestis on rahvast ükskõik,oleme 5 vaesema riigi hulgas
113. november 2018, 08:47
Ju ei mõistnud õigel ajal õige isa olla .
mõtlik13. november 2018, 08:05
aga ometi on meil õigus haridusele , tervishoiule, peavarjule ja väärikale elule (?)
Kalju Kindel13. november 2018, 08:03
Vali keskerakond , sest nemad teavad tõde. Mida aasta edasi seda veendunumalt saab väita : Parem olgu sinul sada rubla kui sada sõpra , sest kui sinul on sada rubla , siis peagi saab sinul olema ka sada sõpra.
Palju küsimusi13. november 2018, 07:51
Öeldi, et elukaaslane Jaan, kelle korteris ta elas, suri ära ja Jaani sugulased viskasid mehe tänavale. Elukaaslane? Ei saagi siis lapsi olla. Pension ju ometi on, kas siis pisikest korterikest või tuba ei saanud üürida? Kõik pensionärid elavad kuskil ja maksavad kodu eest. Ja on see sotsiaalmaja siis nii hull, et pigem elab kuuris rottide keskel?
edumeelne riik13. november 2018, 06:45
"kui ta ei ole ise suuteline korterit hankima, paigutame ta sotsiaalmajja" Ärge piirake üksikisiku valikut. Inimesel on õigus elada vabalt väikses korteris või keerkuate inimestega sotsiaalmajas. Ametnikud saavad ainult pakuda võimalusi, mitte sunnimeetodeid. Elu ei teha lilleks, et mööda linna käivad ilusad ja head inimesed ringi. Kõigil on vabadus oma privaatsusele ja õigusele. Kogukond on lasknud ühe inimese varasemalt käest ära siis nüüd leppige temaga. Aastaid käiakse kohmetumast inimesest mööda ja lõpuks on inimene asotsiaalne siis tahetakse ta ära peita. Eriti edumeelne riik.
keegi ei käse13. november 2018, 06:43
tal puukuuris elada, võimalusi isegi mitmeid valida erinevalt mõnest õnnetust.
Joobes peaga13. november 2018, 06:13
Rikaste vara vajab ju kaitset13. november 2018, 02:32
Pole suures plaanis mingit edulugu. Valitseb vaesus ja poes aina metsikumad hinnad. Saksad aga muretsevad selle pärast, et välisoht ei ähvardaks ja sõjandus ilmitseks.
Seller13. november 2018, 02:00
Pentsik jutuke jah. Omavalitsus ei tahtvat aidata, et pole Elva elanik. Samas aga pakuvad kohta sotsiaalmajas, kohalike arvelt siis või? Või et külmutuskapp on toitu täis, aga ometi lubab sealt teistelgi võtta. Seda võiks imeks panna, kui kapp tühi oleks, siis oleks nagu teiste hädaliste mõnitamine, et mine võta sealt kus mul midagi ei ole.
Holger13. november 2018, 01:48
Kuidas nüüd ikkagi on. Viimases lauses öeldakse, et sai õnneks korteri. Siis ei pea ju kuuris talvitama. Sotsiaalmaja variandist keeldus. Aga segaseks jääb, kust ja milmoel selle korteri sai. Ja kuidas selle eest jõuab maksta, kui eelmise koha eest ei jõudnud. Kui kirjutate, siis kirjutage selgelt. Aga igastahes kõva vana paistab olema, jõudu talle!
Eino Taruk13. november 2018, 01:32
"Kus on ta pere, lapsed ning lapslapsed?" Äkki ei ole.
Eino Taruk13. november 2018, 01:31
No ikka otsid süüd kodutul. Võib olla ongi, aga tavaliselt on selline katastroof mitme teguri koosmõju. Inimene jääb hätta ja kedagi ei huvita.
Iga riik aitab oma hädalisi13. november 2018, 00:59
Öeldakse, et riik on nii tugev, kui on tema nõrgim lüli. Alustuseks hakaku riik täitma sotsiaalhartat ja kõik kehvikud hoitud saaks. Praegu tegeletakse vaid sellega, kuidas sissetulevate pagulastele anda peavari ja tasuta arstiabi suisa nende endi emakeeles.
to küssa 21.5913. november 2018, 00:58
No kui polegi. Väga küüniline niimoodi paukuda.
Kaljulaiule13. november 2018, 00:54
Mustadest rääkimise ja rahva hurjutamise asemel tegele parem oma rahvaga. Näed, millises seisus on oma inimesed, aga omad sulle korda ei lähe, nagu näha.
Kristiina13. november 2018, 00:02
Arrogantne ametnik ka. Pootsman ei ole päris puhas aga see sotsmaja väikelinnas on tõesti asi millest keelduda. Ma keeldusin ka ühisvannitoaga. Ootasin kuni sain privaatse. Ma ei talu lagastamist ning kriminogeenset kontingenti ja joobes lärmajaid. Nii rõve on lagastamine ja korravalvur olla. Minu põhjused on liitpuudes ning kunagistes üle keemistes ja puuduvas perekonnas(ema vabrikutöölisena natuke aitab) See ei ole lihtne. Õiguskantsler ka ütles,et vägisi kellegiga kokku ei saa panna vastu tahtmist.
Autos elamise kanditaat12. november 2018, 23:59
Autos on väga külm. Seda ei saa kütta.
Kerstident12. november 2018, 23:55
See on ju tõeline Eesti edulugu!
kolhoosi esimees12. november 2018, 23:55
al capone12. november 2018, 23:24
saad jõulukingiks rolls roysi
prükkar vasja12. november 2018, 23:10
elan kopli 5a liinidel telgis..kellegil on ära anda tasuta ziguli romu??????
Arusaamatu12. november 2018, 22:49
80 aastasel peaks tööstaaži olema nii et hulgim. Seega-keskmine pension vähemasti. Ja kui on tubli töömees olnud, nagu kirjutatakse, siis kus on tema enda maja või korter? Kuidas ta üldse kodutuks sai jäädagi? Kus on ta pere, lapsed ning lapslapsed?
Ei sobi oma kohale12. november 2018, 22:18
Eesti on täis ametnike, kes on unustanud selle, mille jaoks nad on hästi makstud kohale pandud! Nende kohustus on tegeleda inimeste probleemidega! Tundub, et nende arusaam on lihtsalt sooja koha peal istuda ja võtta vastu ametipalka.
Oska olla ise elu vääriline12. november 2018, 22:17
Oleme abikaasaga kasvatanud viis last; neil kõigil on kõrgharidus ja on nii kasvatuse saanud, et kui meil abi vaja siis neile ka loodame. Nii et igal inimesel on võimalus elada kas rottidega puukuuris või oma soojas kodus. Ei pea ka riik kuurirottidele kortereid andma, ka ise peab oma elu osata elada!
12. november 2018, 22:16
Jobu kari see omavalitsus küüned ikka endapoole
küssa12. november 2018, 21:59
Kas siis mehel lapsi polegi? Või on rongaisa olnud?
Indrek212. november 2018, 21:45
Oh kui nunnu kuidas koheldakse inimest, kes on terve elu sellele lollile riigile makse maksnud. Samal ajal sisseveetud kolmanda maailma prügikalad elavad kõigi mugavustega korterites ja õgivad ennast maksumaksja kulul täis iga jumala päev. Okse.
Hh12. november 2018, 21:22
Kas siis omavalitsus mingit abi ei paku?
H12. november 2018, 21:21
Nu jah sotsmajas seal parmude jõugud viivad püksid kah jalast ära räkimata leivast anavad nahapeale kah kui pole rahul hullem kui vanglas