Boriss HrebtukovFoto: Promo
Inimesed
12. november 2018, 15:42

Ansamblis Traffic on uus trummar!

Septembri lõpus andis Trafficu koosseisus oma viimase esinemise trummar Ivo Priilinn, kellega bänd ligi 12 aastat koos bändibussis kilomeetreid mõõtis.

“Pean tunnistama, et kurb on ikka, aga austame kogu bändiga Ivo soovi ja otsust pühenduda rohkem perele,” ütles Silver Laas. “Tore on see, et Ivo lubas siiski taas mõnele esinemisele kaasa elama tulla. Ega see bändimehe hing nii kergelt ei kao,” muigas Silver. “Ka Stig on peale bändist lahkumist mõned korrad meie esinemistel käinud, nüüd ootame neid koos!”

Trafficu uueks trummariks on Boriss Hrebtukov ehk Borka, kes on muusikasõpradele varasemalt tuntud eelkõige Tanel Padar & The Sun’ist. “Valiku tegemine ei olnud raske. Borkaga oleme varemgi koostööd teinud   ja kõik on hästi klappinud. Väga üksmeelselt otsustasime, et tahaksime teda bändi kutsuda ja õnneks ei pidanud me teda väga pikalt moosima,” lisas Laas. “Mul on väga hea meel, et Traffic mind kampa kutsus! Eestis ju tunnevad kõik kõiki, seda ka muusikamaastikul, ja kui Silver helistas ja selle pakkumise tegi, olin praktiliselt kohe nõus. Prooviperiood ja esimesed kontserdid on olnud väga ägedad ja loodan, et minu lisandumisega läheb asi veel kvaliteetsemaks.

“Annan endast vähemalt 120 protsenti ja tundub, et meie sünergia toimib juba hästi,” sõnas Borka.

Hiljuti avaldas Traffic ka uue singli “Ei anna alla”, mida saad kuulata siin: