Foto: AP/Scanpix
Inimesed
12. november 2018, 14:00

Meghan ja prints Harry söövad oma alluvaid välja?

Daily Maili teatel on prints Harry ja Meghan Markle'i pulmadest saadik lahkunud nende alluvusest juba kolm olulist töötajat. Kas kuninglikust paarist on saanud põrgulikud ülemused?

Briti kõmulehe andmeil on lahkumisavalduse sisse andnud Harry ja Meghani erasekretär Samantha Cohen (49), kes on kuningliku pere alluvuses töötanud juba 17 aastat. Varem tegutses ta kuninganna enese sekretärina. 

Kirgliku ja kiire töötajana tuntud Cohen, kelle hüüdnimeks on Panter, kandis enne pulmi hoolt, et USA näitlejanna Markle sulanduks võimalikult sujuvalt õukonda. Daily Maili teatel on lahkunud ka Meghani ja Harry assistent, keda kutsutakse Melissaks. Suvel jäi Harry ilma ka oma erasekretärist Lane Foxist, kes oli viis aastat tema parema käena tegutsenud. 

"Ühest alluvast võib iga majapidamine ilma jääda, kuid kolme lahkumine mõne kuu jooksul paistab juba paanilise põgenemisena," kommenteerib keegi õukonna allikas. 

Kuninglik biograaf Robert Jobson väidab Briti troonipärija peatsele juubelile pühendatud uues raamatus "Charles At Seventy", et prints Harry on oma alluvatega pirtsakaks ja ärrituvaks muutunud. Põhjuseks peab Jobson Meghani sugulasi eesotsas isa Thomas Markle'i ja poolõe Samantha Markle'iga, kes kuninglike pulmade eel ja järel on Meghanile ja Harryle ohtralt peavalu valmistanud.