Foto: @gerardbutler/Instagram
Inimesed
12. november 2018, 11:15

Gerard Butler, Miley Cyrus ja mitmed teised tähed kaotasid põlengus kodu (5)

Californias märatsevad metsatulekahjud on hävitatud mitme kuulsuse häärberi. 

Poptäht Robin Thicke'i beebiootel abikaasa April Love Geary avaldas Instagramis trööstitu foto oma kodu jäänustest. Robin oli soetanud Malibu maja 2014. aastal 2,4 miljoni dollari eest. "Meie maja on läinud," ahastas tütar Miat kasvatav modell pildi, mille ta nüüdseks on Instagramist eemaldanud. 

 
 
 
View this post on Instagram

Contemplating next move...

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on

Robin avaldas foto oma eelmisest abielust pärit pojast Julianist rannaliival istumas. "Kaalume järgmist sammu," seisis postituses, millele fännid on palju toetust avaldanud. Thick avaldab tänu vapratele tuletõrjujatele ja vabatahtlikele. "Sellal kui me Aprili, Juliani ja Miaga pakku sõitsime, riskisid nad meie kodu päästmise nimel oma eluga."

Oma kodu rusude ees poseeris ka Hollywoodi näitleja Gerard Butler. "Mu maja pole enam püsti, aga pere ja sõpradega jagatud mälestused ei kao," lohutab end samuti kodust ilma jäänud Miley Cyrus. Lauljatar rõõmustab, et tema lemmikloomad pääsesid põlengust eluga. "Olen tänulik kõige eest, mis mulle on alles jäänud."

Ajakirja People teatel on oma kodust ilmajäänute seas veel koomik Kelsey Grammeri eksnaine, "Beverly Hillsi tõelistest koduperenaistest" tuntud Camille Grammer.

Evakueerima olid sunnitud Kim ja Kourtney Kardashian, Alyssa Milano, Orlando Bloom ja Lady Gaga.