"Su nägu kõlab tuttavalt" kuues saadeFoto: Martin Ahven
Tele
11. november 2018, 22:08

BLOGI, GALERII JA VIDEOD | Ott Lepland pani näosaate kinni Ivo Linnana!

"Su nägu kõlab tuttavalt" kuuendas saates osutus võidumeheks Ott Lepland, kes jäljendas armastatud Ivo Linnat.

Tänased lood: 

Nele-Liis Vaiksoo - Ricci E Poveri "Mamma Maria" 

Lauri Liiv - Dmitri Hvorostovsky "Di Provenza il mar, il suol”

Liis Lemsalu - Curly Strings "Maailm heliseb" 

Saara Kadak - Chubby Checker “Let’s Twist Again”

Ott Lepland - Ivo Linna “Suur loterii”

Tanel Padar - Afroman "Because I Got High”

Marta Laan - Neiokõsõ "Tii" 

Sepo Seeman - Kim Jong Un " Gangnam Style”

22:20
Katharina Toomemets

Järgmise nädala rollid:

Saara - Kate Bush

Nele-Liis - Louis Armstrong

Lauri - Rammstein

Sepo - Vello Orumets

Marta - Florence F. Jenkins

Tanel - Üllar Jörberg

Liis - Ott Lepland

Ott - Anne Veski

22:06
Katharina Toomemets

Kuidas jagasid oma 5 punkti osalejad? 

Nele-Liis -> Marta

Lauri -> Tanel

Liis -> Sepo

Saara -> Ott

Ott -> Liis

Tanel -> Ott

Marta -> Tanel

Sepo -> Liis

22:02
Katharina Toomemets

Andruse punktid:

4 Sepo

5 Saara

6 Nele-Liis

7 Lauri

8 Tanel

9 Marta

10 Liis

12 Ott

22:01
Katharina Toomemets

Koidu punktid:

4 Sepo

5 Saara

6 Marta

7 Nele-Liis

8 Tanel

9 Lauri

10 Liis

12 Ott

22:00
Katharina Toomemets

Tanja:

4 Saara

5 Nele-Liis

6 Tanel

7 Lauri

8 Marta

9 Sepo

10 Ott

12 Liis

21:57
Katharina Toomemets

Olavi punktid:

4 Nele-Liis

5 Lauri

6 Marta

7 Saara

8 Liis

9 Tanel

10 Ott

12 Sepo

21:40
Katharina Toomemets

Andrus: kui see loosimasin viskas talle selle Korea diktaatori, siis ma mõtlesin, et see on mingi hullus ja see hullus jätkus. See ei allu analüüsile, mis siin toimus. Ma ei oskagi midagi öelda, ehk ma unustan ära selle.

Olav: kui mulle see saade mingil põhjustel meeldib, siis on see just sellised numbrid, nagu me praegu nägime. See oli esimene kord, kui ma tõsiselt kartsin, et kui Kim isikliklt jälgib seda mingist torust, siis me saame paugu enne ära kui see lugu lõpule jõuab. ei, mulle meeldib see värk. See asi oli  naljakas ja lahe.

Tanja: sa Sepo oled üks haige inimene. Ja inimene kes seda lavastas on natuke veel haigem. Haigemat lavastust ma pole siin saates kõigi hooaegade jooksul näinudki. Kuidas sa ütled särav etteaste? Tõetruu. Kui sa parodeerid paroodiat... see oli haige. See toimis. Just et sa oled niimoodi, ülihaigelt välja mõeldud, aga see toimis. 

Koit: minu meelest see oli väga väärikas number, mulle väga meeldis, et Sepo ei pannud kuskil üle. See oli väga professionaalne number, sõnad olid peas kõik ja tore näha, et viimases hooajas on Sepo tõeliselt õide puhkenud. Mulle väga meeldis. 

21:34
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" kuues saade (Martin Ahven)
21:30
Katharina Toomemets

Viimasena Sepo Seeman - Kim Jong Un " Gangnam Style”

21:20
Katharina Toomemets

Koit: see sümbioos oli väga hästi välja kukkunud, see naiste kooslus töötas väga hästi. Igas eestlases on mingil määral folki, seda lugu ma mäletan väga hästi. Laulušnitt oli õige, murdumised, nagu seda stiili lauldakse. Tuju tegi heaks, Daniel oli kirss tordil. Väga tore.

Andrus: suurepärane, Marta. Sul on kahtlane komme mulle armsaks laulda eurolugusid, millest ma suurt midagi ei tea. See, et sa üldse üle ei pannud, sinu pühendumus. Ma ei vaadanud kedagi peale sinu. See lugu oli nagu tähtis sulle, sa olid selle enda omaks teinud. Mu pilk ja kõrv puhkasid.

Olav: üks väheseid võrokeelseid lugusid, mis on popiks saanud. Erinevalt Andrusest ma sind üldse ei vaadanud, muu värk tõmbas rohkem tähelepanu. Mulle meeldisid need teised ka, kuidas nad olid õudselt aktiivsed, see oli sul uhkelt tehtud, lahe koosseis. Mõtlesin, et kas Puusepp paneb peaga korralikult vastu taldrikut ja pani. Kokkuvõttes väga lahe. 

Tanja: ma jõudsin keskenduda sulle, vaadata ka numbrit, aga mitte seepärat et sa tegid halvemini. Mulle meeldis, et igaühel oli erinev karakter. Mulle meeldis, et sul oli õige toon, väga stiilipuhas, oli väga nauditav kuulata, väga sarnane oli. Ja et sa võõrkeeles laulsid. Mulle see lugu väga meeldis tol ajal ja meeldib ka praegu. Minu meelest oli väga hästi tehtud,

21:13
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" kuues saade (Martin Ahven)
21:09
Katharina Toomemets

Marta Laan - Neiokõsõ "Tii" 

21:08
Katharina Toomemets

Tanja: väga stiilipuhas etteaste oli. Hästi lavastatud, sõnadest sai aru, mis sa laulsid. Birgitil oli probleem kunagi suitsuga laval Eurovisionil, oleks pidanud Tanel ja co minema. Jällegi rõõmsameelne lugu. Ma küll ei ole kunagi sellises seisundis olnud, aga vaadata oli pisut kummaline.

Koit: ma hakkasin mõtlema, et Tanel oli kahtlaselt omas elemendis, kas me nägime väikest meenutust 15 aasta tagusest ajast Taneli kodupeost? Ma just mõtlesin, et ma pole ammu head meelelahutust saanud ja tuleb meelde, miks näosaade inimestele meeldib, see on puhas meelelahutus. Tore number.

Andrus: see on väga tore formaat muidugi. Super, ma ei oska hinnata, kui täpne see vokaal oli, aga minu meelest Tanelit ei kuulnud sealt alt. Super lavastus. Mulle väga meeldis su näitlejakvaliteet, ma pole sind nii jäägitult sisse elamas näinudki ühtegi oma tegelasse. See tuli kahtlaselt hästi välja. See näitlejakvaliteet, mis sul oli selles numbris - ma pole midagi nii head sinu esituses antud rubriigis näinud.

Olav: just sellist laulu ma ühelt tõsiselt spordimehelt ootasin. Sellega sa üllatasid tõesti. Napimat materjali on raske ette kujutada, kogu nali seisneb ainult sõnades. See oli nagu "Suitsu ei tee" volume 2. Kui elu on selline, siis minul jääb üle seda ainult pealt vaadata.

21:01
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" kuues saade (Martin Ahven)
20:57
Katharina Toomemets

Tanel Padar - Afroman "Because I Got High”

20:49
Katharina Toomemets

Olav: oi, see oli hea üllatus. Ma mäletan kui Kalle Sepp tegi Ivo, siis ma olin üllatunud ja karp oli lahti, et täpselt laulis tämbri ära. Aga vana Ivo Linnat ära laulda ja naidelda... kusjuures see oli naljakas ka kogu aeg. Sa veidsid žeste tugevamaks ja heitsid neid pilke. Kaks sellist Ivo Linnat selles saates, super.

Tanja: no ikka hämmastav, jah. Mõtlesin, et siin saates teed mitte nii tugevalt kui eelmistes saadetes aga ei miskit. Kui ma kissitasin, siis oligi Ivo Linna oleks, tema maneerid ja käed, natuke hirmutav. Ilmselt inimesed tagareas mõtlevad, et ongi Ivo Linna. Väga hästi tehtud.

Koit: minu kõige suurem rivaal teisest hooajast. Midagi ei ole muutunud, sa paned ikka hullu. Sa oled juba täielik paroodiameister, ma täna esimest korda naersin südamest. Nii kui sa lavale tulid, piisas ühest sekundist. See oli täiuslik. See oli kuni lõpuni perfektne, sa oled super mees.

Andrus: see ei ole seesama Ott, kellega koos sa saates olid. Ma kujutan ette, kuidas toonane Ott oleks Ivo teinud, käed oleks värisenud, hääles oleks vanainimese vibra olnud. Sa oleks 5% üle pannud, täna panid 1% üle, see oli super töö. Nii peenelt vanainimest mängida... mis teha, Ivo, sa oled vana. Vanasti ta ei suutnud oma rõõmu, hasarti ja andekust varjata. Praegu oled saavutanud vormistamisel sellise taseme, et see on rabav. 

20:42
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" kuues saade (Martin Ahven)
20:38
Katharina Toomemets

Ott Lepland - Ivo Linna “Suur loterii”

20:37
Katharina Toomemets

Andrus: Saara, sind võiks söömata vaadata-kuulata. Mis sulle võimatu on? Vist mitte miski. Ma ei uskunud, et sinust selline hääl välja tuleb. Eelmises saates olid sa kihvt Silvi Vrait ja nüüd on pisike must tukk laval. Ma ei oska midagi öelda, fantastiline, sa oled ime.

Olav: ma vaatasin, et sa tvistisid algusest lõpuni, vanasti tvistiti nii, et põrandalauad olid ära täksitud, kõik nühkisid.

Tanja: mulle väga meeldib, vanasti olid ikka head tantsustiilid. Jälle hästi heasüdamlik, hea energia, mõnus etteaste, mulle meeldisid tantsijad, meeldisid sina, hääl oli sarnane. Sa oled nii armas, pisike, pole isegi mehekuju näha. Ikkagi ei ole sinus seda suurt meest, sa oled nii armas isegi sellises rollis.

Koit: natuke näeb välja nagu mini-India mees. See oli väga huvitav. Mina tvistimisest väga palju ei jaga, aga sa olid saanud oma hääle väga mõnusaks selle numbri jaoks, nagu vaja. Tvist tuli väga hästi välja ka.  

20:31
Katharina Toomemets
"Su nägu kõlab tuttavalt" kuues saade (Martin Ahven)
Loe rohkem