Kylie MinogueFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
11. november 2018, 12:38

Kylie Minogue oma kallimast: on imeline, kui saad oma edu kellegagi jagada

Lauljatar Kylie Minogue räägib oma suhtest Paul Solomonsiga, vahendab Daily Mail. 50aastane Minogue ja 43aastane Solomons kinnitasid oma suhet kuus kuud tagasi. "On imeline, kui sul on keegi, kes on päriselt ka kohal. Imeline, kui saad kellegagi oma edu jagada," ütles Minogue Stellarile antud intervjuus.
View this post on Instagram

Date night 😊

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Kylie ja Paul avalikustasid oma suhte mais, kui nad avalikustasid naise 50. sünnipäeval tehtud ühise foto. "Mõtlesime, et keegi pildistab meid nagunii ühel hetkel, seega me lihitsalt postitasime ise ühe." Kuigi Kylie on ka pärast seda ühiseid pilte postitanud, püüavad nad naise sõnul oma suhet hoida võimalikult privaatsena. 

"Kui miski on hinnaline, käsitsed seda hellalt. Me õpime tundma teineteise maailmu. Ta on tõeliselt hea mees. Teeme lihtsalt oma asja."

Eelmisel nädalal rääkis naine Jonathan Rossi sõus, et oli üllatunud, et leidis taas armastuse. "Kõik läheb hästi, on imeline. Just siis, kui sa mõtled, et kas see üldse kunagi juhtub, siis see tuleb ja üllatab sind."

Paul on Briti ajakirja GQ loovjuht. Tema ja Kylie tutvusid ühiste sõprade kaudu veebruaris, aasta pärast seda, kui lõppes Kylie kihlus Joshua Sassega.