Tuuril teevad kaasa (vasakult) Mel B, Geri, Emma ja Mel C. Foto: Reuters/Scanpix
Saund
10. november 2018, 17:59

Spice Girlsi ühinemistuuri piletid läksid nagu soojad saiad, välja kuulutati viis lisakontserti (2)

Nädalapäevad tagasi teatas üheksakümnendate ülipopulaarne tüdrukutebänd Spice Girls, et nad tulevad sel aastal taas kokku ning annavad järgmisel suvel kuus staadionikontserti. Küll aga jääb fännidel nägemata Victoria Beckham, kes tuuril kaasa ei tee. Täna lõunal tulid piletid müüki ning nõudlus oli nii suur, et välja kuulutati veel viis kontserti.

Esiti pidid vürtsitüdrukud andma ühe kontserdi Manchesteris, Coventry's, Sunderlandis, Edinburgh'is, Bristolis ja Londonis. Nüüd on Aga Manchester ja London juurde saanud veel kaks ja Coventry ühe kontserdi. 

Fännide jaoks ei läinud piletite ostmine aga sugugi libedalt. Peamine lehekülg, Ticketmaster, jooksis kokku selsamal hetkel, kui piletid müügile tulid. Ka teistel veebilehtedel tuli mitukümmend minutit järjekorras oodata, et üldse pileteid valima saada. Lõpuks aga läks ikka nihu - ka teised leheküljed jooksid kokku. 

Minagi olin Eesti aja järgi kell 12.30 piletite püüdmiseks valmis. Kui bänd kokkutulemisest teatas, olin õnnelik nagu väike laps, kuid peagi tundus, et keegi teine sellest niivõrd ei erutu. Siis kirjutas aga hea sõbranna, et tema eluunistus on sellele kontserdile minna ja nii sündis otsus - peab minema!

Lõin aga Ticketmasteri heas usus lahti, sain isegi piletid valida, kuid veebileht teatas, et paljud püüavad neid osta ning tekitatud on järjekord. Lehte värskendada ei lubatud, sest muidu kaotan oma koha järjekorras.

Spice Girlsi piletiostmise katse Foto: Kuvatõmmis

Pärast 10 minutit jooksis aga leht kokku ja teatas mulle, et tegemist on ühenduse veaga. Mis seal ikka, proovin uuesti. Asi lõppes sellega, et lõin lahti absoluutselt kõikide kontsertide lehed ja üritasin korraga osta pileteid igasse kohta. 

Umbes neljal korral õnnestus mul ka jaole saada ja lehekülg suunas mind juba pileteid ostma, kuid kahel korral sellest lõppes minu õnn seal. Kahel järgmisel korral jõudsin juba sinnamaale, et piletite eest ka reaalselt maksma hakata, kuid ka see ei õnnestunud.

Spice Girlsi piletiostmise katse Foto: Kuvatõmmis

Siis üritasin pileteid osta kolmelt veebilehelt korraga ja lõpuks õnn naeratas - pärast pooleteisetunnist lehtede värskendamist ja erinevate veebilehtede vahel manööverdamist ilmus mu arvutiekraanile kiri: "Tellimus kinnitatud, sa lähed Spice Girlsi vaatama!"

Lõpuks! Foto: Kuvatõmmis

Väidetavalt teenib iga osalev bändiliige tuuri lõpuks 2,2 miljonit naela ehk üle 2,5 miljoni euro. Piletihinnad algavad 60 naelast ehk 68 eurost ning leidub ka üle 400-euroseid pileteid. TMZ andmetel saab iga vürtsitüdruk ühe kontserdi pealt 480 000 eurot.