Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
11. november 2018, 12:00

Karjääri lõpetada ähvardanud Bublé alustab kontserdituuri

Michael Bublé tegi oma fännidele varajase jõulukingituse, teatades, et alustab veebruaris Põhja-Ameerika turneed.

New York Posti teatel saab tuur alguse 13. veebruaril Tampast (Florida). USAs annab Michael viimase kontserdi 6. aprillil, seejärel suundub ta kodumaale Kanadasse, et anda kontsert 12. aprilli Vancouveris. Mais ja juunis peab laulja puhkust, kuid juulis ja augustis tuleb jälle mitu Kanada kontserti.

43aastase Bublé kümnes stuudioalbum "Love" ilmub 16. novembril. Alles hiljuti ajas staar oma ande austajad ärevusse, rääkides, et poeg Noah' vähivõitlus võttis temalt esinemisisu - võib-olla lõplikult. Kuulsus ja kõik sellega kaasnev tundus tühine. Kuid uus plaat on Bublé kingitus kõigile miljonitele inimestele, kes olid Noah' eest palvetanud ja oma kaastunnet ilmutanud. "See andis mulle usku inimkonda."

Teiseks tahtis Bublé uut plaati teha suurest muusikaarmastusest. "Tunnen, et suudan jätkata oma ebajumalate pärandit. Ja kolmandaks: kui maailm peaks hukka saama  - ma ei mõtle oma isiklikku põrgut, vaid olen vaadanud Ameerika poliitilisi mullistusi ja Euroopa lõhenemist -, on just paras aeg muusikaks."