Foto: Instagram/VIDA PRESS
Inimesed
11. november 2018, 11:00

Seni õnnetu armueluga Kylie Minogue on uuest kallimast lummatud

Kylie Minogue (50) pihib värskes intervjuus, et ei lootnud pärast kihluse purunemist nii kiiresti uut armastust leida. Paul Solomons, kellega ta on kurameerinud umbes pool aastat, on tema sõnul imeline mees.

Kylie tutvus Briti GQ staažika loomingulise juhi Pauliga ühiste sõprade kaudu tänavu veebruaris. Oma armuloo tegid nad avalikuks aprillis. Lauljataril oli seljataga pöörane südamevalu: ta katkestas veebruaris 2017 kihluse endast tunduvalt noorema näitleja Joshua Sasse'iga, kes Briti kõmuajakirjanduse andmeil oli talle truudust murdnud. Kylie ise oli veendunud, et peatselt kõlavad pulmakellad.

Seni polnud ükski tema armusuhe püsima jäänud - seljataga olid romaanid kunagise seriaalikaaslase Jason Donovani, INXSi rokkari Michael Hutchence'i, prantsuse filmitähe Olivier Martinezi ja hispaania modelli Andrés Velencosoga. Kuid Joshuaga sai kõik ootamatult läbi - ning nüüd on noormees juba oma uue kallimaga pulmad pidanud. 

Ehk jõuab Kylie'gi viimaks altari ette? Oma uuest kavalerist rääkides kasutab ta ülistavaid epiteete - superstaar nimetas Jonathan Rossi jutusaates Pauli imeliseks.