Kas keegi kontrollib kui palju söögikohtades toidu sisse maitsetugevdajaid ja värvaineid pannakse? Tean et (osades) aasia toidu söögikohtades seda tehakse. Maitsetugevdajat ostetakse lausa 25 kiloste kottidega. Vaevalt seal Aasiast tulnud kokad seda E621 (ja teised) toidu sisse pannes kaaluvad. Ikka peoga.
Parimat sööki teeb mul kodus naine. Kartulipuder, grillvorstikesed, kaste ja kurgisalat ning klaas mahla kõrvale. Süljenäärmed hakkavad juba toidu vaaritamise ajal jooksma - lõhn levib köögis nii mõnusalt..
Restoranis pole mul küll kunagi süljenäärmed tööle hakanud ja kui pool kartulit, salatileht ja 30 grammine lihatükk lauale tuuakse, siis mingit suurt maitseelamust ei jõua samuti tekkida.
niipalju võiks loomulikust intelligentsist ju teada, et restorani ei minda kõhtu täis pugima, selleks mine pubisse. restoranis võtad 4-5 käiku ja kõht saab täis küll. loomulikult on see kallis, nagu ülikonnagagi, võid võtta humanast, aga võid paluda rätsepal sulle mõõtude järgi teha. pole ju tegelikult raske aru saada?
Miks ma pean minema restorani sööma,olgu või reklaami järgi parim, kus on 50cm-se diameetriga taldrik ja kolm tangutera peal,kallis,väga kallis,olen söönud koguaeg kodus ja söön ka edasi.
KOMMENTAARID (14)