KUIDAS KALORITE PEALT KOKKU HOIDA: Kui lillkapsast esmalt aurutada ja siis püreerida, sobib lillkapsas suurepäraselt roogadesse, mis nõuavad kreemjat tekstuuri.Foto: Pixabay
Inimesed
10. november 2018, 00:01

Profikokkade nipid, et toit tuleks hõrgum ja tervislikum

Ära pane pannile liiga palju kraami. Lase ahjulihal enne lahtilõikamist rahuneda. Neid kokkamisnippe arvestavad paljud. Kuid veebikülg greatest.com on profikokkadelt kogunud neidki väärt nõuandeid, mida enamik kodukokki ei tea. 

Ära pane pannile liiga palju kraami. Lase ahjulihal enne lahtilõikamist rahuneda. Neid kokkamisnippe arvestavad paljud. Kuid veebikülg greatest.com on profikokkadelt kogunud neidki väärt nõuandeid, mida enamik kodukokki ei tea. 

1. Kasuta kaht küpsetuspaberit

Koduahjud kipuvad kas alt või ülevalt liiga kuumaks minema. Õige perenaine/peremees on oma ahju hingeeluga kursis. Et küpsetis ei kõrbeks, võid ahjuplaadi katta kahekordse küpsetuspaberiga. Pealispinna kõrbemise ennetamiseks võid asetada küpsetise kohale resti ning sinna omakorda küpsetuspaberi.

2. Haki küüslauk esimesena

Edasi lugemiseks: