KÄBI EI KUKU KÄNNUST KAUGELE: „Kui töö juures tuleb Rolandil leppida, et peakokaga liiga palju vaielda ei saa, siis kodus on kõik lapsed ja isad,“ ütleb restorani Noot peakokk Rudolf Visnapuu ja rõõmustab, et kuigi Roland elab eraldi, läheb vahel pühapäeviti endiselt koduköögis kõvaks kokkamiseks. Foto: Martin Ahven
Inimesed
10. november 2018, 00:01

Tippkoka isadepäev: kohupiimataskud ja omlett viineriga

Wagyu-liha, foie gras trühvlitega või austrid Champange Sabayoni kastmes? Umbes sellisest isadepäeva hommikusöögist võiks unistada Rudolf Visnapuu. Kokk, kelle poeg on äsja tunnistatud Eesti parimaks noorkokaks ning kelle roogi on oma Eestis käigul nautinud nii Inglismaa kuninganna Elisabeth II kui ka muusikud Lenny Kravitz ja Sting.

Wagyu-liha, foie gras trühvlitega või austrid Champange Sabayoni kastmes? Umbes sellisest isadepäeva hommikusöögist võiks unistada Rudolf Visnapuu. Kokk, kelle poeg on äsja tunnistatud Eesti parimaks noorkokaks ning kelle roogi on oma Eestis käigul nautinud nii Inglismaa kuninganna Elisabeth II kui ka muusikud Lenny Kravitz ja Sting.

 „Isadepäeval ei tohi kunagi puududa kohupiimataskud. Nii kaua, kui mina mäletan, on need alati olemas olnud. Ka üks rammus omlett, näiteks viineritega, oleks hommikul ideaalne,“ kinnitab tänavu Eesti parima noorkoka tiitliga pärjatud Roland Visnapuu, et tegelikult armastab ka isa ise valmistada ülilihtsaid koduseid roogi. Ja taskud võivat isegi poest osta, aga need peavad olema tõesti imemaitsvad.  

Edasi lugemiseks: