Trad.Attack!Foto: Promomaterjal
Saund
9. november 2018, 14:41

Jaapan oli ainult algus! Trad.Attack! põrutab kuuks ajaks Austraaliasse tuuritama

Tänavustel Eesti Muusikaauhindadel aasta ansambliks valitud Trad.Attack! läheb esmakordselt tuurile Austraaliasse, kus esinetakse mainekatel folgifestivalidel Woodford Folk Festival ja Cygnet Folk Festival ning mängitakse mitmetes klubides.

Austraalia tuuril viibib bänd ligi neli nädalat ning selle ajaga antakse üle 15 kontserdi Brisbane’is, Sydneys, Melbourne’is ning Tasmaanias. Suurimad ülesastumised toimuvad Woodford Folk Festivalil, kus käib igal aastal läbi 130 000 inimest. Trad.Attack! esineb seal viis päeva järjest ning üks olulisimaid kontserte toimub täpselt aastavahetusel.

Bändi torupillimängija Sandra Vabarna ootab põnevusega Austraalia reisi: “Seda tuuri on planeeritud juba mitu aastat ning me oleme väga õnnelikud, et see lõpuks toimub! Sees on suur ootusärevus, sest ees ootab väga värvikirev ja pikk tuur ning me saame esineda nii mainekal festivalil nagu Woodford Folk Festival.”

Bändi jaoks, kelle masterplan'iks on esineda igas maailma riigis, on Austraalia näol tegemist järjekorras 37. riigiga, kuhu esinema sõidetakse. Ühtlasi on tegu ka bändi karjääri ühe pikima tuuriga. Trad.Attack!’i Austraalia tuuri toetab EAS.

Täpne tuuri ajakava ja piletid on saadaval bändi kodulehel.