Dave BentonFoto: Tatjana Iljina
Inimesed
9. november 2018, 13:24

TV3 VIDEO | Ootamatult haiglasse sattunud Dave Benton: mind aitas teadmine, et mind oodatakse kodus (37)

Juba sel pühapäeval tähistatakse isadepäeva ning sel puhul käisid TV3 saates "Seitsmesed" külas muusikutest isa ja tütar - Dave Benton ja Sissi Nylia Benita.

Intervjuus räägiti, et isadepäev on nende peres alati olnud suur sündmus. "Tavaliselt hommik algab sellega, et keegi loeb isale sõnad peale, et ta voodist ei lahkuks. Siis teeme hommikusöögi ja toome kandikul selle talle voodisse," rääkis Sissi nende pere isadepäeva traditsioonist. Tavaliselt on olnud voodisse toodud hommikusöögi kõrval ka pisike kingitus. 

Sissi avaldas, et isa on talle õpetanud eelkõige seda, et ei pea kohe kõike elus tahtma. Asjad loksuvad paika ja kõigil ning kõigel on oma aeg. "Eesti otsib superstaari" finalist lausus, et see mõte on teda palju aidanud.

Viimastes intervjuudes on lauljanna rääkinud oma isa nõrga tervise kohta. Sissi rääkis, et tänasel päeval on olukord palju parem. Seda kinnitas ka Dave, kellele on suureks abiks olnud usk. "Usk iseendasse ja sellesse, et ka kõige mustemast august on võimalik välja tulla." 

Nädal tagasi veel haiglas viibinud laulja oli öelnud oma naisele, et sellises olukorras aitab teadmine, et teda oodatakse kodus. Haiglasse sattus Dave ootamatult, minnes tavalisse tervisekontrolli. "Ühtäkki nad leidsid kolm ummistunud veresoont mu südames." Dave tänab siinkohal arste, kes teda sellel hetkel aitasid. Hetkel tunneb laulja end suurepäraselt. "Kõik on korras ja hästi - isegi naeratan."

Bentonil on ees ootamas kolmas etapp ehk neeru siirdamine. "Kuna kõik minu probleemid on olnud põhjustatud neerudest. Nüüd ootangi seda - pärast mida võin viina juua," naljatas mees. 

Täispikka intervjuud vaata siin: