Drag queen Aquaria Foto: H&M
Inimesed
9. november 2018, 12:27

Miljonite lemmik Meet & Greet paugutab täna öösel Balti Jaamas

Juba täna saabub Tallinnasse miljonite lemmik drag queen Aquaria, kes hiljuti võitis ülimenuka teleseriaali “RuPaul’s Drag Race” 10. hooaja. Sündmus pidi aset leidma Sveta Baaris, kuid rahva huvi on nii suur, et korraldajad otsustasid viimasel hetkel vahetada sündmuse asukohta ja paiskasid müüki lisapiletid. Põrutav sündmus toimub Balti Jaama vanas ootepaviljonis. 

Kõik, kes piletitest ilma jäid, teil on nüüd need endale siiski võimalik hankida. "Huvi ürituse vastu on nii hoogsalt kasvanud, et selleks, et kõik drag'i fännid saaksid osa sellest suurest sündmusest, kolime tõepoolest ümber suuremasse, peaaegu kõrval asuvasse Balti Jaama ootepaviljoni ja seega oleme müügile pannud ka lisapiletid," ütles ürituse menust šokeeritud korraldaja.

Meet & Greet toimub endiselt Sveta Baaris, algusega kell 20.30. Balti Jaama ootepaviljonis avanevad ürituse uksed kell 22.00.

Aquaria on tänapäeva üks nõutumaid ning säravamaid staare, kes tuuritab peale telesaate võitu pausideta üle maailma. Instagramis on artistil üle miljoni jälgija (@ageofaquaria).

Drag queen Aquaria

Tänase õhtu lisaartistideks on Stockholmist pärit põhjamaade kuulsamad drag queenid Admira Thunderpussy (@admirathunderpssy) ning Madame Heinz (@madameheinz). DJna astuvad lavale Suurbritanniast Emily Meow ning kodumaalt DJd Chloé LaGucci, Nebraska Jones ning Rebeka Rabota. Õhtule paneb punkti Eesti dragkollektiiv BÄM!

Rohkem infot sündmuse kohta leiab SIIT!

Ja vaata ka videost, kuidas end täna õhtuks pittu minekuks sättida!