NoortebändFoto: Promo
Noortebänd
9. november 2018, 10:08

FINAALGALA: nemad rebivad Noortebändi tiitli nimel!

9. novembril algusega 19.00 toimub Rock Cafés suurejooneline Noortebänd 2018 Finaalgala, kus auväärse Noortebänd 2018 tiitli nimel astuvad võistlustulle 6 finalisti: Muster, Johanna Randmann, Sleeping Youth, Bourbon Sugar, Duo Ruut ja Steven Ilves. Finaalgala otseülekannet on võimalus vaadata Telia TV ja MINU.TV vahendusel. Õhtut juhib Bert Järvet.

Alates kevadest 18. hooaega alustanud Noortebänd on jõudmas lõpusirgele ning täna selgub, kes kuuest finalistist kroonitakse Noortebänd 2018 võitjaks. Žürii koosseisu kuuluvad Mart Normet, Bert Prikenfeld, Mick Pedaja, Ingrid Kohtla (TMW), Liisi Koikson, Helina Hilimon (Kinema) ja Sandra Perens. Samuti saavad esmakordselt ülekande ajal kaasa elada ka televaatajad, kes saavad hääli anda ka oma lemmikule.

“Usun, et tänane finaal saab olema äärmiselt huvitav. Žanrite mitmekesisu peaks pakkuma kõigile midagi. Meil on see aasta etno-folki, pop-rocki, bluesi, singersongwritingut, artpopi,” tunnistab Noortebänd 2018 peakorraldaja Märt Truman.

Noortebänd 2018 paneb võitjale koostöös Kinemaga välja ligi 3500€ väärtuselise auhinna, mis sisaldab Eurosonic Festivali külastamist ja esimese singli valmistamist koos tuntud Eesti muusikaprodutsendiga.

Tänavuste võistlejate kohta loe lähemalt SIIT.