Meg Ryan ja John MellencampFoto: VIDA PRESS
Inimesed
9. november 2018, 09:50

Meg Ryan teatas kihlumisest eriti armsal moel

Meg Ryan teatas neljapäeval Instagramis, et tema ja rokkar John Mellencamp on kihlunud.

Näitlejannat ja Mellencampi (67) nähti koos juba 2011. aastal, kuid kolm aastat hiljem läksid nad lahku. John andis mõista, et ta on Megi jaoks ebaküps. "Ma armastasin Meg Ryanit. Aga tema vihkab mind südamepõhjani," pihtis Mellencamp 2017. aasta kevadel Howard Sterni raadiosaates. 

Saatejuhi arupärimise peale vastas rokimees: "Küllap vist sellepärast, et ma olen laps. Ma jonnin, ma mossitan, ma kaeblen, ma olen tujukas."

Mellencamp üritas enda sõnul Ryaniga suhteid siluda, kuid too ei tahtnud temast enam midagi kuulda. "Ma ei talle seda süüks panna." Õnneks sai armastus õige pea erimeelsustest võitu ning juba samal aastal toimus magus leppimine. 

Kolmapäeval tabati näitlejanna (56) New Yorgis, vasakus käes kangesti laulatussõrmust meenutav ehe. Kuid päev hiljem kuulutas Meg sotsiaalmeedias vahva joonistusega, et tema ja muusik on kihlunud.

 
 
 
View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Mellencampil on seljataga juba kolm abielu ning tal on viis last. Teise abikaasa Victoria Granucciga on rokkaril tütar Teddi, kes figureerib tõsielusarjas "Beverly Hillsi tõelised koduperenaised".

Ryanil on abielust näitleja Dennis Quaidiga 26aastane poeg. Pärast luhtunud armulugu "Gladiaatori" tähe Russell Crowe'ga lapsendas Meg Hiinast 14kuuse tüdruku, kellele ta pani nimeks Daisy. Tütar on nüüdseks jõudnud teismeikka.