Madli VilsarFoto: Erakogu
Inimesed
10. november 2018, 00:22

Miss Estonia 2011 Madli Vilsar: palusin konkurendilt oma võidu pärast vabandust (4)

„Apsakaid ja sekeldusi on pigem rahvusvahelistel võistlustel olnud, kuid Eesti finaalist meenub, et ma ei saanud täpselt aru, mis toimub ja tegin kõike üsna umbes. Näiteks naeratasin siis, kui tundus, et nüüd peaks naeratama. Mul ei olnud õrna aimugi, mida missid teevad ja kuidas käituvad. Ilmselt oligi minu pluss, et suutsin iseendaks ja siiraks jääda,” meenutab Miss Estonia 2011 Madli Vilsar oma osalemist kodumaisel missivõistlusel.

Apsakaid ja sekeldusi on pigem rahvusvahelistel võistlustel olnud, kuid Eesti finaalist meenub, et ma ei saanud täpselt aru, mis toimub ja tegin kõike üsna umbes. Näiteks naeratasin siis, kui tundus, et nüüd peaks naeratama. Mul ei olnud õrna aimugi, mida missid teevad ja kuidas käituvad. Ilmselt oligi minu pluss, et suutsin iseendaks ja siiraks jääda,” meenutab Miss Estonia 2011 Madli Vilsar oma osalemist kodumaisel missivõistlusel.

Madli räägib, et missivalimistel osalemine tuli ka talle endale üllatusena. „Olin ülikoolis esmakursuslane. Ühel õhtul oli parajalt igav ja saatsime sõbrannaga üksteisele naljakaid artikleid, kui järsku helistas mulle härra Valeri Kirss. Ta ütles, et sooviks kohtuda ja minu konkursil osalemist edasi arutada. Tuli välja, et mu sõbranna oli ankeedi saatnud,” räägib ta. „Edasi läks kõik vaid paremuse poole. Kuna ta oli ikkagi tuntud isik ja tegu oli kuulsa võistlusega, mõtlesin, et kuulan ära, mis see on. Esimest korda elus ütles keegi mulle, et minu pikkus, huvialad ja kõlav hääl on milleski plussiks. Seega otsustasin, et proovin ära, sest kaotada polnud midagi.”

Vilsar tunnistab, et ei osanud võistlusteks peale enda vormi ajamise kuidagi valmistuda. „Ostsin oma esimesed kontsakingad ja proovisin nendega kõndima õppida. Lisaks soetasin veel elu esimese minikleidi, mis oli kohustuslik kroonimistseremooniaks. Finaal oli Virtsus ja meigi tegin endale ise praami peal. Olin täiesti kindel, et ei ole mõtet pingutada, sest eelvoorus kõigi tüdrukutega esimest korda kohtudes olin ma šokeeritud, kui nukukesed nad välja nägid. Pärast seda matsin mõtetes enda võimalused midagi saavutada suhteliselt maha,” räägib ta.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99