Brigitte Susanne HuntFoto: Jörgen Norkroos
Inimesed
8. november 2018, 14:04

Instagrami-kaunitarid kätšivad! Brigitte Susanne Hunt süüdistab Katri Palmi jälgijate ostmises (4)

Blogide ja sotsiaalmeediamaailmas pole omavahel riidu minemine enam mingi uudis. Raadiosaatejuht ja blogjia Brigitte Susanne Hunt loobib kriitikanooli maailmarändurist sotsiaalmeediastaari Katri Palmi pihta ja väidab, et viimane on omale jälgijaid ostnud.

Brigitte avaldas oma Instagrami story's linki, kust saab vaadata, kuidas kellelgi sotsiaalmeedias jälgijate arv muutub. Taustaks oli pilt ühe kasutaja jälgijate arvu muutumisest, kus fännid tundsid ära Katri Katsi ehk Katri Palmi konto võrdluse. Brigitte kirjutas, et pole eriti usutav, et kõik 27 000 jälgijat on päris, kui ühe pildi meeldimiste arv on keskmiselt 2000. Hunt ütles, et ei näe jälgijate ostmises probleemi, kuid inimesed võiks julgeda seda ka tunnistada. 

Seepeale vastas Katri oma story's. Katri kirjutas, et on jälgijate arvu langemisest teadlik ning lisas, et hiljuti postitas temaga ühise pildi oma kontole sotsiaalmeediamõjutaja Frederikke Lykke Lindh ning seepeale sai Katri juurde 400 jälgijat, millest osa olid kindlasti ka libakontod ja veidrikud.

"Ma teadsin kindlalt, et kellelgi on midagi öelda ja tuli ära. Viskab veits üle, kuidas üks inimene arvab, et ta võib lambist mingit jama hakata kellegi kohta tootma ja rääkida, mis iganes," kirjutas Katri ja lisas, et kui ta hakkaks omale jälgijaid ostma, oleks tal neid kindlasti üle 200 000. Naine kirjutas ka, et Brigitte on ta Instagramis ja Facebookis ära blokeerinud, kuigi varem oli nende vahel kõik korras. "Siinkohal mainiks ka ära, et kõik hakkab juhtuma pärast seda, kui keeldusime tema veebisaatesse minemast."

Seepeale võttis Instagramis taas sõna Brigitte Susanne Hunt, kes põhjendas, miks ta Katri ära blokeeris. "Muidugi ma solvusin ja blokkisin ära. Mu blogi on minu beebi." Brigitte soovib Katrile ja tema kallimale Juhani Särglepale edu ja ütleb, et tüli polnud tema eesmärk. "Nii, nagu sul on õigus arvata, et mu blogi on sitt, on mul õigus arvata, et engagement rate (seotusmäär - ingl. k) 6% = ostetud followerid."

Kuvatõmmiseid postitustest vaata galeriist.