DJ GUY JFoto: 9/11
Inimesed
8. november 2018, 13:34

Tallinnat väisab house-muusika superstaar GUY J

Ööklubi 9/11 sünnipäeval esineb house-muusika superstaar GUY J. Juba sel reedel, 9. novembril, tähistab Tallinna underground ööklubi 9/11 oma teist sünnipäeva, kuhu on kutsutud esinema Iisraelist pärit kõrgelt hinnatud DJ`d Guy J ja Chicola. Mõlema mehe jaoks on see juba teine ametlik ülesastumine Eesti klubimaastikul, seekord on nende vastutada terve peo musikaalne spektrum kaheksatunnise back 2 back setiga. Palusime Guy J-l vastata enne suurt pidu paarile küsimusele. 

Kui tihti sul õnnestub teha selliseid pikki maraton või b2b sette?

Ma väga armastan pikemaid sette, sest see võimaldab mul ette mängida rohkem sellist muusikat, mida ma väga armastan. Tavaliste 2-3 tunniste settidega jääb palju head kraami mängimata, seega ma väga ootan juba seda pidu.

Millal te Chicolaga esimest DJ pulti jagasite?

Esimest korda mängisime koos juba seitse aastat tagasi Tel Avivis, legendaarses ööklubis Cat & Dog. Oleme koos mänginud ka Kreekal, Tomorrowlandil, Budapestis, Torontos, Londonis. Aga 9/11-s mängime esimest korda back 2 back, seega see saab olema väga eriline.

Mis oli su selle aasta kõige meeldejäävam pidu?

Mul on olnud mitmeid väga häid mänge, aga kui ma peaksin ühe välja tooma, siis ma ütleksin, et parim oli möödunud kuul Argentinas, Rosarios toimunud pidu.

Mis on sinu 2018 aasta lemmiklugu?

Budakid – A Molten Arrow

Sinu muusika on inspireerinud väga paljusid produtsente, kes sinu saundi on nö ominud. Kuidas on see mõjutanud sinu loomingut?

Tore on kuulda, et mu muusika teisi produtsente mõjutab, aga nagu nemad, nii
minagi saan ju teistelt inspiratsiooni. Seega on see nagu üks lõputu ring. Elektroonilises muusikas pole piire, siin on alati midagi uut õppida ja arendada.

Mida on meil oodata teie maraton setist ööklubi 9/11 sünnipäeval?

Me mõlemad Chicolaga oleme viimase aasta jooksul loonud palju uut muusikat ning oleme väga põnevil, et seda teile esimest korda esitada.

DJ GUY J Foto: 9/11

Piiratud kogus pileteid 9/11 sünnipäevale saadaval Piletilevis.