Emma Thompsonit saatsid tseremoonial abikaasa Greg Wise ning lapsed Gaia Wise ja Tindy Agaba. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
8. november 2018, 12:34

Kuningannalt aadlitiitli saanud Emma Thompson ilmus lossi tossudega!

Kuninganna Elizabeth II määras filmitäht Emma Thompsonile aadlitiitli, kuid 59aastase näitlejanna riietus Buckinghami palees toimunud tseremoonial pani paljusid kulmu kergitama.

Thompson pälvis Briti impeeriumi ordu dame commander'i (meestel võrdub rüütelkomandöriga) tiitli ja ordeni kui Suurbritannia üks mitmekülgsemaid ja nimekamaid naisnäitlejaid.

 Superstaar kandis tseremoonial Briti disaineri Stella McCartney pükskostüümi ja lumivalgeid Stan Smithi vegantosse, mis McCartney oli disaininud koostöös Adidasega. "Thompson pani lossi rõivaetiketi proovile," kirjutas Briti leht Daily Telegraph. 

Emma fännid juubeldasid tema rõivavaliku üle. Mitmed avaldasid oma lemmikule kiitust, et too oli endale truuks jäänud. 

Ordeni andis Emmale üle kuninganna pojapoeg prints William. "Olen teda väiksest peale tundnud ja me itsitasime teineteisele otsa vaadates," rääkis värske Dame Emma Thompson reporterile. Ta lisas, et oli printsilt küsinud, kas tohib talle musi anda. "Ei, ära anna!" olnud kolme lapse isast Williami vastus.

Daily Maili teatel sai Briti impeeriumi ordu liikmeks esmakordselt Downi sündroomiga naine - näitlejanna Sarah Gordy, kes on mänginud seriaalides "Kutsuge ämmaemand" ja "Upstairs Downstairs".