Poistebänd BTSFoto: Forum Cinemas
Saund
8. november 2018, 09:29

Lõuna-Korea poistebändi BTS kontsertfilm hullutab Eesti fänne

Järgmisel nädalal linastub Eesti kinodes Lõuna-Korea poistebändi BTS kontsertfilm, millele järjest lisatavad seansid täituvad fännidega suure kiirusega. Võiks öelda, et kodumaised fännid lausa hulluvad!

„Teadsime, et Lõuna-Korea popmuusika ehk K-Pop on Eesti fännide seas populaarne ja BTS-il on Eestis oma vaatajaskond täitsa olmas, aga selline meeletu huvi kontsertfilmi vastu lõi meid pahviks,“ märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod.

 

„Esialgu panime ühel nädalavahetusel müüki kaks seanssi, mis müüdi kohe täiesti läbi. Lisasime siis järjest seansse juurde ja ka need müüdi väga kiiresti välja. Nüüdseks on meil neljapäeval ainuüksi Coca-Cola Plazas toimumas lausa seitse seanssi, millest osad on täiesti välja müüdud, kuigi kiirematele veel mõningaid kohti jätkub.“

Tartu Ekraan kinos toimub samuti kolm seanssi, millest viimane lisati veel järgmisele päevale ehk 16. novembrile. Viljandi Centrumi Forum Cinemas kinos on kontsertfilmile alles mõnevõrra rohkem kohti.

 

„Burn the Stage: the Movie“ on Lõuna-Korea seitsmeliikmelise poistebändi BTS-i esimene film, mis suundub bändi tuuri ajal otse lava taha ja räägib algusest peale loo poiste kaelamurdvalt kiirelt tõusust kuulususesse.

Film heidab intiimse pilgu sellele, mis juhtub, kui sülle langeb uskumatu edu ja kuulsus. Näha saab eksklusiivseid lavataguseid pilte tuurilt ja seni nägemata intervjuusid BTS-i liikmetega.

BTS ehk Bangtan Sonyeondan ehk „Beyond the Scene“ debüteeris 2013 aastal ja on saanud globaalseks fenomeniks, millele on miljoneid fänne üle maailma. Nende tuur Wings koosnes 40 kontserdist 19 linnas.

„Burn the Stage: the Movie“ linastub neljapäeval, 15. novembril Forum Cinemas Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes ning lisaks veel ühe seansiga Tartu Ekraani kinos 16. novembril.