Prints William ja prints Harry eelmise aasta detsembris filmi "Star Wars: Viimased jedid" esilinastusel. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. november 2018, 13:05

Juuksespets: prints Harry on varsti sama kiilas kui William!

Prints William on juuste hõrenemisele käega löönud ning paljaneva pealae peaaegu kiilaks püganud. Briti juuksespetsi väitel ähvardab punaste lehvivate kiharatega prints Harryt sama saatus.

Juuste siirdamisele spetsialiseerunud Manchesteri ilukirurg Asim Shahmalak nendib prints Harry värskeid fotojäädvustusi vaadates, et tema juuksed hõrenevad sama kiiresti kui vanemal vennal Williamil. Ka nende isa Charles ja vanaisa Philip on langenud samasuguse kiilanemise ohvriks. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by King and Queen (@king_and_queen_and_prince) on

Dr Shahmalak, kelle klientide hulka kuulub näiteks briti telestaar Calum Best, nendib, et õnnelikus püsisuhtes mehed ei pinguta enam samaväärselt vallaliste sookaaslastega, varjamaks pealae kiilanemist. Ta kiidab Harryt, et too pole erinevalt vutikuulsus David Beckhamist üritanud juustekadu värviga maskeerida. 

Kirurgi veendumuse kohaselt on prints Harry on kasvatanud endale habeme, et tähelepanu hõrenevalt pealaelt eemale juhtida. 

"Viimase aastaga on Harry kiilanemine märkimisväärselt kiirenenud ning nüüd langevad tema juuksed välja samas tempos kui vend Williamil," vahendab Daily Mail juukseeksperdi sõnu ning avaldab artikli illustratsiooniks ka foto 50aastasest Harryst, mille dr Shahmalak on arvutiga loonud. "Kui Harry kohe tegutsema ei asu, seisab ta 40. eluaastates ja edaspidi silmitsi kaugelearenenud kiilanemisega nagu vendki," manitseb kirurg.